2777
2789
عنوان

با دختر نوجوان پرخاشگر چگونه باید رفتار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4089 بازدید | 23 پست

خودمم✋🚶‍♀️

البته من۲۰سالمه اما تا ی چی میگن ک برخلاف میلمه زود از کوره درمیرم خیلیم سعی دارم خودمو اصلاح کنم ولی نمیتونم💔

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گوشيشو چك كنيد در مرحله اول ٧٠ درصد ريشش از محتواي گوشيه تو اون سن

ربطش چیه ؟

من از زیر وبم گوشی دخترم باخبرم هیچی نداره 

پرخاشگری تو سن نوجونی طبیعیه باید باهاش 

مدارا کرد 

دیگه هر چی میشه رو ربط به گوشی ندین

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
ربطش چیه ؟ من از زیر وبم گوشی دخترم باخبرم هیچی نداره  پرخاشگری تو سن نوجونی طبیعیه باید باها ...

من خودم خواهر نوجوان دارم عزيزم

تو نوجواني ساده هستن و حساس و توي گوشي هزاران محتوا واسه يهم ريختن اعصاب و روان نوجوان هست

بله نوشتم نخونديد؟نوشتم كه بخشيش هم طبيعبه

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤
من خودم خواهر نوجوان دارم عزيزم تو نوجواني ساده هستن و حساس و توي گوشي هزاران محتوا واسه يهم ر ...

خب میشه تنظیمات گوشی رو بزارین رو حالت امن 

دیگه هیچ محتوای بدی رو گوشی نمیاد 

یا نتونه سرچ کنه 

بعدم زمانی ک من پستتون رو ریپ زدم نگفته 

بودین طبیعیه گفتین ۷۰ درصدش بخاطر 

محتوای گوشیه 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
خب میشه تنظیمات گوشی رو بزارین رو حالت امن  دیگه هیچ محتوای بدی رو گوشی نمیاد  یا نتونه ...

زود ريپ زديد😂😂بلافاصله ياد خواهرم افتادم اديت زدم

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤