2777
2789
نترس بابا،منم دیوونه شده بودم اونموقع ها فک میکردم مُردم.اصلااااا هیچی نمیفهمی.وقتی میای تو ریکاوری ...

من برم اونجا فک کنم همه رو دیونه کنم 😂

هییییی روزگار دردام توسرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 ولی واقعا هیچ ترسی نداره.من با گریه رفتم تو اتاق و کاملا اشتباه بود😑

من همش فک میکنم بهوش نمیام بعد روحم می‌ره اون بالا وامیسته 😀 خداکنه مثل چشم بهم زدنی تموم بشه 

من همش فک میکنم بهوش نمیام بعد روحم می‌ره اون بالا وامیسته 😀 خداکنه مثل چشم بهم زدنی تموم بشه 

همش فانتزیه ذهنه😂 بهوشم میای و فوق العاده سریع و راحت تموم میشه.بخدا حس میکنی به فاصله یه پلک زدن تموم شده.چون بی هوشی نمیفهمی چندساعت گذشته

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
کاش بیهوش نمی‌کردن مثل زایمان بی حسی بود😅

بیهوشی حیلی بهتر بیحسیه ،چی نمیبینی و نمی‌شنوی میخوابی 

من ساعت ۹رفتم اتاق عمل بهم گفتن فقط یادت باشه موقع به هوش اومدن با دهنت نفس بکشی ،منم گفتم اگه وسط عمل به هوش بیام چی گفتن پس ما چیکاریه ایم اینجا یهو دیگه یادم نیومد چیشد ،بیدار که شدم نمیدونستم عمل شدم تموم شدم حالت تهوع داشتم تو ریکاوی نمیتونستم سرمو بلند کنم دستمو زدم به تخت پرستار اومد گفتم حالت تهوع دارم اومد تو سرم یک چیزی زد بضدتهوع،نه دماغم درد داشت نه چیزی تامپونم نداشتم فقط خوابیدن به پشت سخت بود،خمیازه سخت بود برام خندیدن هم کمی سخت بود برام و سردرد خفیف داشتم استامینوفن ساده میخوردم

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
همش فانتزیه ذهنه😂 بهوشم میای و فوق العاده سریع و راحت تموم میشه.بخدا حس میکنی به فاصله یه پلک زدن ت ...

خدا خیرت بده فردا برم اگ زنده موندم پیام میزارم اینجا😅

بیهوشی حیلی بهتر بیحسیه ،چی نمیبینی و نمی‌شنوی میخوابی  من ساعت ۹رفتم اتاق عمل بهم گفتن فقط یا ...

اره من شنیدم کلافگی بعدش سخته ک بادهن نفس میکشی اما خوب برامن سخت نیست چون هم انحراف داره بینیم هم حساسیت نصف سال و با دهن نفس میکشم

فقط فقط مراقب بعدعمل مهمه واینکه زیادسوپ بخورتکدونه اناناس گوشت داخل شیشه بزارتازودتربخیه هات جوش بخ ...

اها باشه عزیزم ممنونم😘

خدا خیرت بده فردا برم اگ زنده موندم پیام میزارم اینجا😅

دور از جون این چه حرفیه دختر، گوشی دستت نگیر فردا بیای خونه هنوز گیجی و اثر بیهوشی روته،خدایی نکرده از دستت ول میشه میفته . روبهراه شدی تاپیک بزن تگم کن😍

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
میترسم خیلی تابلو باشه اینجوری 

خواستی عمل کنی نیمه فانتزی عمل کن فانتزی خسته میشی هم مشکلات تنفسی بیشتری داره من خودم نیمه فانتزی عمل کردم اگه میخوای عمل طبیعی کنی پولتودورمیریزی فقط عمل نکن 

خواستی عمل کنی نیمه فانتزی عمل کن فانتزی خسته میشی هم مشکلات تنفسی بیشتری داره من خودم نیمه فانتزی ع ...

ینی بهش بگم نیمه فانتزی من سر بینیم بزرگه بیشتر بخاطر دوست دارم اون جمع بشه 

دور از جون این چه حرفیه دختر، گوشی دستت نگیر فردا بیای خونه هنوز گیجی و اثر بیهوشی روته،خدایی نکرده ...

انشاالله باشه عزیزم فقط یسوال من 7صبح عملمه تا شب میتونم بیام خونه؟