2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 33 پست
اگر موفق شدی زنگ بزنی بیا اینجا هم خبر بده 

باشه گلم هنوز که نتونستم باهاش ارتباط بگیرم

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@النازتنها  

@maneli6666  

الان پیام داده عزیزم‌خوبی؟

ولی دیگه نه گوشیشو جواب میده نه پیام رو جواب میده

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

اخی عزیزم به دلت بد راه نده واسش ایت الکرسی بخون ۳تاهم صلوات بگوبه احترام ایت الکرسی و سه تانام پیامبر همسرم سالم باشه 

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

به محض اینکه پیامش اومد زنگ زدم بازم جواب نداد

میترسم یه اتفاقی افتاده باشه که نمیخواد صداشو بشنوم یا نمیتونه حرف بزنه

به محض اینکه پیامش اومد زنگ زدم بازم جواب نداد میترسم یه اتفاقی افتاده باشه که نمیخواد صداشو بشنوم ...

ببین زن باردار ۹۹ درصد بدبین میشه و مضطرب 

که خب ریشه در تغییر هورموناش داره

به این افکار اهمیت نده

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸
الان بشین با نی نی تو دلت براش دعا بخون  بعدم برا نی نی یه آهنگ لالایی بزار

انقدر نگرانم و حرص خوردم که دلم درد گرفته 😭

انقدر نگرانم و حرص خوردم که دلم درد گرفته 😭

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه؟ تونستی با همسرت صحبت کنی؟

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚