2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

481 بازدید | 33 پست

شوهرم هرروز ساعت۴و نیم میره سرکار 

هرروز وقتی میرسه پیام میده که من رسیدم نگران نباش

امروز پیام نداده هرچی هم زنگ میزنم جواب نمیده 

دارم میمیرم از دلشوره چیکار کنم؟

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی پیشش نیست 

تنهاست سرکار 

کارش هم تو بیابونه و باموتور رفته 

میترسم سگی گرگی چیزی بهش حمله کرده باشه

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
کسی پیشش نیست  تنهاست سرکار  کارش هم تو بیابونه و باموتور رفته  میترسم سگی گرگی چی ...

صلوات بفرست خواهر این افکار منفی چیه میکنی انشالله که چیزی نیست

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خبری نشد عزیزم؟؟

نه هنوز😭😭😭😭😭

صلوات بفرست خواهر این افکار منفی چیه میکنی انشالله که چیزی نیست

دارم میمیرم از ترس 

حتی وقتایی هم که میدونست من خوابم پیام میداد که بیدار شدم نگران نشم

دارم میمیرم از ترس  حتی وقتایی هم که میدونست من خوابم پیام میداد که بیدار شدم نگران نشم

آیه الکرسی میخونم براشون انشالله چیزی نیست شاید موتورش پنچر شده...شاید گوشیش جایی افتاده نترس عزیزم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه هنوز😭😭😭😭😭

انشاءالله خیره توکلت به خدا باشه

ازش خبری گرفتی بگو عزیزم

براش آیت الکرسی بخون و بد به دلت راه نده

حتما یادش رفته، یا گوشیش سایلنته،یا شاید هم پیام داده نرسیده فکر کرده رسیده...

خدای مهربونم، کنجدمو بهم داد، مثل معجزه..میشه برای به سلامت دنیا اومدنش یه صلوات مهمونش کنین💚
ان شاءالله که چیزی نیست. براش آیه الکرسی میخونم شما هم صدقه بذار ان شاءالله سالم بر میگرده

ممنونم عزیزم 

حتما

آیه الکرسی میخونم براشون انشالله چیزی نیست شاید موتورش پنچر شده...شاید گوشیش جایی افتاده نترس عزیزم

ممنونم عزیزم 

انشاالله

انشاءالله خیره توکلت به خدا باشه ازش خبری گرفتی بگو عزیزم براش آیت الکرسی بخون و بد به دلت راه نده ...

باشه عزیزم حتما