2777
2789
عنوان

واقعا گوشی شوهراتونو چک میکنین؟🤔

380 بازدید | 30 پست

چرا؟🙄

ینی میگم که...

چه زندگی ای یه؟

اگه انقد حتا بش اعتماد نداری چطوری داری باش زیر یه لحاف، عه، چیزه، ینی زیر یه سقف زندگی میکنی؟🙄😅

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا سوال منم هست😐

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من شوهر ندارم دوس پسرمه اما خو بش که فک می کنم واقن نمی تونم به خودم اجازه بدم توو حریم خصوصیش سرک بکشم. شده گوشیش دستم بوده اما نتونستم بخودم اجازه بدم دست بزنم. بنظرم کاره زشتیه☹ حالا هرچقدم اونا گاو باشن

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰

نمیدونم دوست پسر و دوست دختر قبوله یا نه

ولی ما سه ساله با همیم رمز گوشی های دوتامون هم یکیه  توی این سه سال هیچوقت چک نکردیم 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بنظرم نباید هرروز اینکارو کرد

طرف ب موقع بیاد و بره چ اشکالی داره بد اخلاقم بشه

سالی ی چک ریز 

تو روانشناسی ام کلا ممنوعه ولی حال ندارم توضیح بدم

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
نمیدونم دوست پسر و دوست دختر قبوله یا نه ولی ما سه ساله با همیم رمز گوشی های دوتامون هم یکیه & ...

منم همینطور .من اعتقادم همیشه این بوده و هست طرف مقابلم رو ازاد میزارم. اونجا مشخص میشه به خاطر محدودیتای من دست به کار خطا نمیزنه یا به خاطر ذات خودش. دو حالت داره یا نمیلغزه که اون مرد مرد شریفی هست و اگر لغزید که دیگه اون فرد برام میمیره.