2777
2789
عنوان

واقعا گوشی شوهراتونو چک میکنین؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 30 پست
من شوهر ندارم دوس پسرمه اما خو بش که فک می کنم واقن نمی تونم به خودم اجازه بدم توو حریم خصوصیش سرک ب ...

دقیقا منم همینطور

گاهی وقتا پشت فرمونه و میگه گوشیمو بردار زنگ بزن فلانی بذارش دم گوشم ، هیچکدوممون هم مشکلی نداریم که گوشیمون دست اون یکی باشه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
ما اصلا دست به گوشی هم نمیزنیم، شوهرم انقد حواس پرته که گوشیشو مدام یادش میره ببره سرکار، مطمئنم اگه ...

اون احتمالا «این» گوشی شو همش جا میذاره 😂😂

ستاد ایجاد دعوا بین زنو شوهر😈😈😈

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم همینطور گاهی وقتا پشت فرمونه و میگه گوشیمو بردار زنگ بزن فلانی بذارش دم گوشم ، هیچکدوممون ...

ما نیز

منم همینطور .من اعتقادم همیشه این بوده و هست طرف مقابلم رو ازاد میزارم. اونجا مشخص میشه به خاطر محدو ...

دقیقا!

مردی که بخواد به زور و اجبار پایبند باشه و الکی تعهد داشته باشه و از ته قلبش نباشه به چه درد میخوره اصلا؟

چرا ادم با یکی نباشه که از ته دلش باهاش باشه نه با تهدید و ترس

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
منم همینطور .من اعتقادم همیشه این بوده و هست طرف مقابلم رو ازاد میزارم. اونجا مشخص میشه به خاطر محدو ...

آففففففرین دققققیقا نظر منه

برا همینم مهریه مو ۱۴سکه گفتم و تو محضر بخشیدم، چون نمیخام از ترس زندان و پول مهریه منو نگه داره، اگه منو نمیخاد خودم با پای خودم میرم اصن

البته بعد این که ک‍...نشو پاره کردم😂😂

آففففففرین دققققیقا نظر منه برا همینم مهریه مو ۱۴سکه گفتم و تو محضر بخشیدم، چون نمیخام از ترس زندان ...

بهترین کار کردین .با بخش دومم به شدت موافقم. پاره که باید بشه در این شکی نیست😂 

ولی منم گفتم اگر یه زمانی خواستم ازدواج کنم تمام مهریه رو میبخشم در عوض همه ی حق و حقوقم رو میگیرم. حق طلاق حضانت تحصیل و کار

دقیقا منم همینطور گاهی وقتا پشت فرمونه و میگه گوشیمو بردار زنگ بزن فلانی بذارش دم گوشم ، هیچکدوممون ...

آره دقیقا بنظرم درستشم همینه واس منم پیش اومده گفته گوشیمو بردار اینی که میگمو بنویس پیامک کن به فلانی!!! بااینکه می دونم کلی دوستا و همکارایه دختر داره اما هیچوق از ذهنمم رد نشده فضولی کنم یا اگه صفحه چتش جلوم باز باشه هم سریع رومو می کنم اونور که نبینم ☹ 

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
بهترین کار کردین .با بخش دومم به شدت موافقم. پاره که باید بشه در این شکی نیست😂  ولی منم گفتم ...

آره، والا یکم عزت نفس هم خوب چیزیه

هی چک کنمش هی مهریه بعنوان گرویی تعیین کنم مبادا ولم کنه؟؟؟ خب ولم کنه😒 ... لقش😒

آففففففرین دققققیقا نظر منه برا همینم مهریه مو ۱۴سکه گفتم و تو محضر بخشیدم، چون نمیخام از ترس زندان ...

وای 😂😂😂😂😂😂

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
آره دقیقا بنظرم درستشم همینه واس منم پیش اومده گفته گوشیمو بردار اینی که میگمو بنویس پیامک کن به فلا ...

نه دیگه من در این حدم نیستم سرمو کنم اونور😂

میدونی اخه یه سری یکی اژ همکار هاش به پیج اینستام پیام داد( یه قضیه طولانی داره که از کجا فهمید من دوست دخترشم و پیجمو پیدا کرد) بعد بهم گفت که شنیدم با فلانی توی رابطه ای ولی نمیدونم الان هستید یا نه اگه نیستی بگو بهم و اینا

از اون به بعد خودش میدونه حساس شدم ولی سراغ گوشیش نمیرم خود چیزی باشه میگه

نه دیگه من در این حدم نیستم سرمو کنم اونور😂 میدونی اخه یه سری یکی اژ همکار هاش به پیج اینستام پیام ...

حساسیت که هس خو منم خودم کلی چیزایه حل نشده توو سرم هس اما بازم دلیل به سرک کشیدن نمیشه بنظرم ماه پشته ابر نمیمونه🙂 بالاخره اگه چیزی باشه می فهمیم همه

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰