2777
2789

خانوما من تو زندگیم ی توقعاتی از شوهرم دارم دوست دارم انجام بده صمیمتمون بیشتر شه چون تو زندگی ما اصلا صمیمتی نیست با هر روشی میخام بفهمونم بهش اینکارو بکن تهش دعوامون میشه

من دوست دارم باهاش رابطع صمیمی داشته باشم. باهاش دردول کنم حرف بزنم اروم باشم

اگ دلم بیرون خاست بگم ببرتم

اگ تفریح خاست بگم

ولی هیچوقت نمیتونم ازش بخام چون مستقیم بگم ک میگ حالا بعد بعدشم هیچوقت نمیاد

غیرمستقیمم بگم تهش دعوا میشه

الان رفته سرکار توقع دارم دوروز دیگ اومد خونه ب جبران نبودش منو ببره بیرون ولی اون از الان میگ من اینجا همش تو ماشین بودم

میخام اومدم ازاد باشم برا خودم 

هرچی میخام بگم دل منم بیرون میخاد 

اما خودش میزنه ب نفهمی

(میدونم اومد شاید شبش خونه بخابه ولی فرداش پا میشه مث همیشه با داداشش میره بیرون تا نیمه شب)

یعنی من اشتباه میکنم همش ازش میخام یکم تفریح بریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق داری اگه میبینی خودت اینطوری نمیتونی حرفتو بزنی براش نامه بنویس واگر دیدی نامه هم اثر نداشت ببرش پیش مشاور جلوی اون حرفتو بزن شاید از کسی دیگه بشنوه متوجه بشه اگرم با همه اینا بازم متوجه نشد دیگه کاریش نمیشه کرد چون خودش نمیخواد که برات وقت بزاره

منم همین مشکلم دارم ..تو دوران نامزدی ن یبار رفتیم جایی تفریح ن هیچوقت خرید کرده واسم.همیشه میگ خانوادگی بریم تنها نریم من نمی‌فهمم برای چی از تنها جایی رفتن هراس داره همش میخواد یکی باهامون باشه ..

منم همین مشکلم دارم ..تو دوران نامزدی ن یبار رفتیم جایی تفریح ن هیچوقت خرید کرده واسم.همیشه میگ خانو ...

منم همین بود همیشه میومد خونمون هرجا میرفتیم داداشش باهاش بود من انوختا نمیفهمیدم

الان دارم میفههمم ک بخاطر داداشه زندگیم شده خون

همه تفریحش بیرونش رستوران رفتنش خریدخونه حتی همراه داداشش میره😔

عین شوهرسابق من،ولی الان دوست دخترشومیبره پیست اسکی

موافق بابرابری زن ومرد✅من انفسکم،مخالف باامرناپسندصیغه🔞❌،موافق باازدواج✔،مخالف بارابطه نامشروع دردوستی🔞❌،موافق بادوستی برای آشنایی✅یه دختر جذاب ازاهالی مشهد
عجبا چطور اون خودش می‌ره تا نصفه شب، توام بش گیر بده

گیر دادم زیاد ولی هیچی تغییر نکرد روز ب روز بدتر شد

دیگ حتی ی بیرون ساده منو نمیبره 

همشم میندازه گردنم

با حقارت میبرم بیرون اشکمو در میاره بعد میبرع

دوست و اینا نداری؟

با دوستات بزن برو بیرون

من واسه اینکه با دوستام برم بیرون ازاین سر کشور میکوبم میرم اون سر کشور با دوستام تفریح 

بعد تو لنگ شوهرتی؟

به درک که نمیاد بیرون خودت برو بیرون زنونه و دخترونه باشه هم خیلی بهتره

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی