2777
2789
عنوان

کیا بعد جدایی پشیمونن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 116 پست
 جدا شدم تایکسال پشیمون بودم  واقعاحیف شد . ولی الان نه مهم نیست برام چون بعد یکسال ونیم ...

همه از هم بدترن  فکرنکن بایکی دیگه ازدواج کنی ..

نه ازدواج اول بهتر اگه بدم باشه 

بهرحال شما تلاشتو بکن خدا بزرگه توکل کن به خدای مهربون

کاش آقایون فهمیده تر جلو بیان

بخدا اینکه بخوای همسرت رازدار دونفره هات باشه ، چیز زیادی نیس 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شدم تایکسال پشیمون بودم  واقعاحیف شد . ولی الان نه مهم نیست برام چون بعد یکسال ونیم ...

نگووو

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
همه از هم بدترن  فکرنکن بایکی دیگه ازدواج کنی .. نه ازدواج اول بهتر اگه بدم باشه

چن نفر میدونن متاهلم و باز هم دست بردار نیستن ، ولی بقول خودت اونقدر عجیبن که اصلا با همسرم قابل مقایسه نیستن ، من فقط خسته ام ، همین ،راه حل میخوام ، عمیق باشه و کارساز

یعنی دانشجو پزشکی بود ؟

الان وضعیتش خوبه ؟

چن نفر میدونن متاهلم و باز هم دست بردار نیستن ، ولی بقول خودت اونقدر عجیبن که اصلا با همسرم قابل مقا ...

یا کلاجدایی    کلاس برو شاد باش مثل من / دوباره ازدواج کردم پشیمونمممم .

یابچسب بهمون زندگی   خودت روحیت شادنگه دار 

یعنی دانشجو پزشکی بود ؟ الان وضعیتش خوبه ؟

اره سال ۴م پزشکی بود   منم بدبخت انداختم زندان ووو نتونست درس بخونه   ی ۴۰۰میلیون ازشون گرفتم .

الان فکرکنم داره ادامه میده ن وضعشون خوب نیست

مطالعه کردم. واقعا شاید این موارد باعث اذیت شما بشه، ولی دلیل طلاق نیست واقعا و‌خودتون هم میدونید. ...

پیامتون رو چندبار خوندم ،

شما راهکاری برای حل مشکلم تا حداقلش دارین ؟

من میخوام زندگی خصوصیم ، خصوصی باقی بمونه ،

من نمیگم خودم تاحالا تو عمرم دروغ نگفتم ، اما اینکه تو روابط زناشویی دروغ عادی شه رو ، نمی‌پسندم و صبرم رو لبریز میکنه ...

اره سال ۴م پزشکی بود   منم بدبخت انداختم زندان ووو نتونست درس بخونه   ی ۴۰۰میلیون ازشون گر ...

پول خوبی گرفتیا با اون نداریشون

اراده خوبی داری 

من یکم دل رحمم متاسفانه 

با این حرفت ، یکم بغض کردم ، چون مادر همسرم ، بارها از همسرم خواسته بود که طلاقم بده چون با مترمعیا ...

معیارهای اون فتنه چیه؟ خدا لعنت کنه همچین مردایی رو  خیلی دلم گرفت خیلی بغض کردم بااین حرفت  چون مادرشوهر فتنه منم حرفش همینه. الهی به حق امام زمان همچین مادرشوهرایی به زمین گرم بخورن به بدترین شکل ممکن تاوان ذات خرابشونو بدن که باعث خراب شدن زندگی دونفر دیگه میشن. خدا لعنتشون کنه 

.

یا کلاجدایی    کلاس برو شاد باش مثل من / دوباره ازدواج کردم پشیمونمممم . یابچسب بهم ...

تا الان که این چسبه شل شده ولی نیفتاده 

امید که بتونم عمیقا کاری برای زندگیم کنم