2777
2789
عنوان

خیانت

449 بازدید | 14 پست

خانمای عزیز خانمای با درک بیاین حالم بده از دروغای همسرم خسته شدم از خیانتاش و بدترازین اینه که وقتی خیانت میکنه بهم دروغ میگه از دلم آتیش داره میاد ببرون کمکم کنید همه خوابن و من نشستم اشک می ریزم تو حیاط نشستم دختر۸ماهه ام خوابه پسر ۷ساله ام خوابه شوهرمم با آرامش خوابه من رو دهنم دست گذاشتم دارم گریه میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته

خدا بهت آرامش بده 

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

الهی عزیزم یاداون روزهایی افتادم که تازهدفهمیدم شوهرم خیانتکاره منم شبها پتومبکشیدم سرم اروم اروم گریه میکردبیدارمیشدبره دستشویی قشنگ نگام میکردومیرفت.الان برام مرده هروزم بایکیه توام زمان بگذره کم کم ازش دل میکنی بچسب به بچه هات وخودت فقط.

عزیزم به خاطر این چیزها خودت را ناراحت نکن بشین باهاش حرف بزن ببرش مشاور یا به یک آدم عاقل و با تجربه بگو باهاش حرف بزنه اگر درست شد که شد اگر نه برای همیشه این مساله رو برای خودت حل کن و دیگه هیچ وقت به روش نیار به فکر خودت و بچه هات باش مواظب بچه هات باش فردا این بچه ها مادر می خواهند با بچه هات وقت بگذرون همیشه مرتب و تمیز باش خونه ات را مرتب کن به بچه ها برس 

چجوری بی خیال شدی مگه ادم میتونه رابطه جنسی باهاش داری  

اسی غمت خیلییی بزرگتر ازونه که من بتونم درکش کنم یا حتی بخوام اظهار نظری کنم 

فقط میتونم دعا کنم و از خدا بخوام زندگی یه شبه زیرو روشه و همچی بروفق مرادت پیش بره الهی امین🙏🖤🖤

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏