2777
2789
عنوان

خرید خونه با پول کم

217 بازدید | 17 پست

پولم کمه 150 تومن رهن میره خونه اون وقت تا سال دیگه چ جور جور  کنم پول رو بدم؟؟ 

کلا این طو ی بگم که اصلا نمیتونم جور کنم تا سال دیگه 

بعد اون وقت مشتری ب راحتی پیدا میشه ک خونه رو دوباره بدم رهن؟ پول نفر اول رو ب گردونم اصلا ب درد میخوره؟ 

اره به درد میخوره ....سال بعد نتونستی جور کنی فوقش بازمیدی رهن ب یکی دیگه ولی اینبار با مبلغ بالاتر و با اضافش طلا یا سرمایه ای میکنیو تا بعدش هم خدا بزرگه ....از الان ماهی ۵تومن شده از گوشت و مرغ خونت بزنی بزن تا جور بشه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به درد میخوره ....سال بعد نتونستی جور کنی فوقش بازمیدی رهن ب یکی دیگه ولی اینبار با مبلغ بالاتر ...

ب نظرت الان طلا بخرم یکسال صبر کنم بعد خونه بخرم بهتره یا نه 

یهویی پول شون رو نمی‌خوان!؟

قرار داد بستیم چرا باید یهویی بخوان 

تا زمانی که وقتشون تموم شه پولشونو بدیم اگه نشد دوباره تمدید میکنیم یا اگه نخواستن بمونن میدیم به یه نفر دیگه 

ب نظرت الان طلا بخرم یکسال صبر کنم بعد خونه بخرم بهتره یا نه

والا این جامعه ک من میبینم نمیشه پیش بینی کرد ولی من باشم خونه را میخرم ....چونخونه دوسه سال راکده اگه گرون بشه یهو گرون میشه و دیگه هیچ جوره نمیتونی بخری از دستت میره ....