2777
2789
عنوان

چطوری خانوم باشم؟!

538 بازدید | 19 پست

من خیلی بچه ام عاقا انقدر دوست دارم خانوم باشم و خانمانه رفتار کنم اما اصصصلا بلد نیستم. حس میکنم شوهرمم دوست نداره اینطوری. دلش میخواد خانم باشم. خیلی ام اشکم دم مشکمه انقدر که براش عادی شده و اصصصلا ذره ای روش اثر نداره. چیکار کنم خانوم بشم زشته دیگه دوست ندارم😭

مطمئنم اگه اینطوری ادامه بدم شوهرم یواشکی هم شده یه رن میگیره که حسرت به دل نمونه میشه یادم بدین چیکار کنم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول لباس پوشیدن،

دوم آراستگی و ست بودن همه چی.

سوم درست راه رفتن.

چهارم آداب معاشرت صحیح.

پنجم عشوه در کلام برای همسر البته.

ششم یادگرفتن ی هنر یا حرفه خانومانه

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
نه زیادبه شوهرت بچسب نه دوری کن اروم رفتارکن اشکت دم مشکت نباشه فقط رضایت خدابرات مهم باشه نه قضاوت ...

خیلی سعی میکنم هااا اما فوقش دو روز میتونم خانوم باشم دوباره نمیشه اصلا انگار تو خونم نیست چطوری بعضیا انقدر خانوم جذابن آخه

باید کتاب بخونی خیلی رو خودت کنترل داشته باشی سخته خیلی سخته مخصوصا کنترل گریه منم مثل توعم ولی تلاش کردم خودمو عوض کردم و خیلی رو رفتارام کنترل داشتم یه راهی که امتحان کردم نوشتن یادداشتهای روزانه اس از روزم و حرفها و اتفاقایی که رد و بدل شده هر روز مینویسم این باعث شده کنترلم بیشتر باشه رو خودم

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
اول لباس پوشیدن، دوم آراستگی و ست بودن همه چی. سوم درست راه رفتن. چهارم آداب معاشرت صحیح. پنجم ع ...

درست میگید💛 فکر کنم مشکل منم همون آخریه که گفتین آخه دو ساله ازدواج کردم و فقط تو خونه با شوهرمم نه درسی نه کلاسی.. خیلی وابسته شدم.. انشالله کارای دانشگاهم امسال درست شه برم یکم فاصله بگیرم بلکم حالم بهتر شه

۲۱

منم هم سن تو ام زیاد گریه میکنم ...رفتم مشاوره گفت تو سنی هستی که خیلی حساسی...  بزار یه جور دیگه بهت بگم گفت که قلبت  ومغزت داره در برابر مشکلات بزرگ میشه و مقاومتشو بیشتر میکنه ...بعد بیست وسه ..بیست وچهار سالگی درست میشی

زندگی بر خلاف آرزوهایم گذشت 🖤
باید کتاب بخونی خیلی رو خودت کنترل داشته باشی سخته خیلی سخته مخصوصا کنترل گریه منم مثل توعم ولی تلاش ...

چه حالب، واقعا حرف درستی زدید.. من قبل ازدواجم خیلیییی کتاب میخوندم اما این دوسال اصلا کنار گذاشتم دلم میخواد بازم شروع کنم مثل قبلنا خودمو مشغول کنم… بعد ازدواج که اومدیم شهر دیگه دوست و رفیقی ام نداشتم که لااقل چند وقت یبار یه دورهمی دوستانه داشته باشیم کلا خیلی منزوی شدم و وابسته:(((