2777
2789
عنوان

چطوری خانوم باشم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 19 پست
درست میگید💛 فکر کنم مشکل منم همون آخریه که گفتین آخه دو ساله ازدواج کردم و فقط تو خونه با شوهرمم نه ...

پاپیون رو نصب کن،ی آشپز حرفه ای میشی.مردا خیلی دوست دارن خانومشون غذاهای خوشمزه بلد باشه

Sami2255سابق.یک عدد تعلیقی هستم🥴😅
چه حالب، واقعا حرف درستی زدید.. من قبل ازدواجم خیلیییی کتاب میخوندم اما این دوسال اصلا کنار گذاشتم د ...

منم یه شهر دیگم خیلی تنهام یکساله ازدواج کردم اون اوایل خیلی ناشی رفتار میکردم مخصوصا نزدیک پریود ولی با برنامه ریزی و مطالعه خیلی شخصیتم بهتر شده خود شوهرمم میگه مخصوصا کنترل گریه شوهرم میگفت همش گریه میکنی از زندگیت ناراضی هستی و منو نمیخای منم خیلی تلاش کردم بذارمش کنار گریه رو. کتابایی که کمکم کرد رو اینجا میگم برات

زنان زیرک

رازهایی درباره عشق

سیاست های زنانه به سبک هرا

زن کامل

کتابای برنامه ریزی

رازهایی درباره مردان

اسرار ماندگاری عشق

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حالب، واقعا حرف درستی زدید.. من قبل ازدواجم خیلیییی کتاب میخوندم اما این دوسال اصلا کنار گذاشتم د ...

سعی کن برای خودت هدف بذاری من رفتم کلاس خیاطی و هر روز براش چند ساعت وقت میذارم تا توش حرفه ای بشم و این هدفم شده این وابستگیو کم میکنه

سعی کن برای خودت هدف بذاری من رفتم کلاس خیاطی و هر روز براش چند ساعت وقت میذارم تا توش حرفه ای بشم و ...

ممنونم برای راهکار های خوبت

تو چند سالته؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟ اگه دوست داری جواب بده

ممنونم برای راهکار های خوبت تو چند سالته؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟ اگه دوست داری جواب بده

خواهش میکنم

من ۲۷ سالمه و اصفهانم