2777
2789

سلام خانوما، باردار که شدم،پوست صورتم داغون شد،حساس و خشک و قرمز شد و هیچ آبرسانی،اونجوری که میخواستم،اثر نکرد. زایمان که کردم بهتر شد ولی هنوزم قرمزی داره،یه آبرسان عااااالی معرفی میکنین؟ ترجیحا خارجی باشه،قیمتش مهم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبرسان آردن بگیر خوبه، قیمتشم پایینه/ من چندتا آبرسان گرونتر گرفتم به درد نخوردن. این هم مرطوب کنندس هم ابرسان

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
آبرسان آردن بگیر خوبه، قیمتشم پایینه/ من چندتا آبرسان گرونتر گرفتم به درد نخوردن. این هم مرطوب کنندس ...

واقعا؟ اخه من به پوستم خیلی حساس بودم و هیچوقت مارک ایرانی استفاده نمیکردم،اول پوستم خیلی خوب بود. لورئال به آبرسان عالی داشت که الان دیگه ایران نمیاد😢

مشکل از  کبد 

تغذیت درست کن

بین و بلافاصله بعد غذا اب نخور 

روغن صنعتی به هیچ وجه استفاده نکن

سرکه انگبین بخور 

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
واقعا؟ اخه من به پوستم خیلی حساس بودم و هیچوقت مارک ایرانی استفاده نمیکردم،اول پوستم خیلی خوب ب ...

اوه مای گاد، ن بابا من از این آبرسانای خیلی خیلی گرون نگرفتم تا حالا. لورئال رو دیجی. کالا داره اما خیلی گرونه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
اوه مای گاد، ن بابا من از این آبرسانای خیلی خیلی گرون نگرفتم تا حالا. لورئال رو دیجی. کالا داره اما ...

من اصلا عقده ی برند اینا ندارم،فقط به سه چیز حساسم که ایرانی نباشه،چیزی که به صورتم میزنم(کرم پودر،آبرسان،…) و‌ کیف و کفشهام😄