2777
2789

دوستانننن چطوری میشه هزینه اسنپ رو انلاین قبل رسیدن به مقصد پرداخت کرد؟؟ اسنپ رو شارژ کردم میخواستم انلاین پرداخت کنم میزنه خودکار از حساب برداشته میشه پس چجوری که بعضیا حین سفر پرداخت میکنن😑😑😑

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی قسمت پرداخت باید برنی پرداخت انلاین

الان شما روی گزینه پرداخت از کیف پول/حساب اسنپ

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

اگه کیف پولت شارژه خودش اتومات پرداخت میشه لازم نیست کاری کنی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

همین انلاین پرداخت شد دبگه . اگه میخوای نقدی پرداخت کنی رو گزینه انلاین بزن .و.گزینه نقدی را بزن و‌پرداختو بزن . ی گزینه دیگم داره  اونم برای پرداخت کارت ب حساب اسنپه .

لینک کانال سلامتیhttps://eitaa.com/joinchat/1993212918Cdd06830b27

کیف پول تو قسمت آنلاین 

من همیشه نقدی حساب میکنم 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
اونایی که حین سفر میدن از قبل شارژ نمیکنن کیف پولو

آپ رو فعال نکردم ممکنه بخاطر همین باشه؟

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
توی قسمت پرداخت باید برنی پرداخت انلاین الان شما روی گزینه پرداخت از کیف پول/حساب اسنپ

روی کیف پول اپ باشم درگاه پرداخت باز میشه؟؟ همون لحظه پرداخت کنم برای راننده پرداخت میزنه؟

روی کیف پول اپ باشم درگاه پرداخت باز میشه؟؟ همون لحظه پرداخت کنم برای راننده پرداخت میزنه؟

اره عزیزم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.