2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد مهاجرت داری

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
خصوصی هم میشه ؟فککنم زودتر به نتیجه برسم

خصوصی نداره آفرینش اما کلاسای ۵ نفره داره

استاد خاطری هم تو پیجشون نوشتن خصوصی قبول نمیکنن

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
اره بابا .انقد لفت دادم‌زبانو .میخوام زبان رو‌شروع کنم ولی با برنامه درست وجای خوب 

منم ولی سال دگ میخوام شروع کنم

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

برو کانال ایتلس پرگار، کلن گروهای پرگار برا مهاجرته، اتفاقن من از ترمیک های افرینش و کلن خودش خوب نشنیدم، و اینکه میگن معلم خصوصی بهتره چون سریعتر جمع میکنه مطلبو، بهرحال خودت سرچ کن بخون، اینجا تبلیغاتم زیاد هست.