2777
2789
عنوان

یه سوال راجع قیمه

422 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها.یه سوال

من قیمه هام همیشه عالی و بی نقص میشن ولی امشب از لپه ای ک از قبل ابپز کرده بودم و داخل فریزر بود استفادع کردم.تمام لپه ها پوست انداخت و له شدن.ایا دلیلش اینه ک از فریزر در اوردم و پختم؟اخه اولین باره ایتجوری میشه.حسابی فکرم مشغول شده😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید آخر پخت میریختی لپه هارو

حتما از اول ریختی 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

حتما دیگه

بیچاره هارو دوبار تا حد مرگ پختین دیگه جونی براشون نموند که حفظ ظاهرکنن🥲😂

ولی بدون شوخی اگه با پیاز و رب ودارچین تفت بدین هم خوشرنگ تر میشه هم لپه وا نمیره

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
باید آخر پخت میریختی لپه هارو حتما از اول ریختی 

اخهه من همیشه نیم پز میکنم بعد همون اول میریزم هیج وقت له نمیشن.اصن قیمه های منو همه دوست دارن.این سری از فریزر در اوردم اینجوری شد 

حتما دیگه بیچاره هارو دوبار تا حد مرگ پختین دیگه جونی براشون نموند که حفظ ظاهرکنن🥲😂 ولی بدون شوخ ...

من همیشه نیم پز میکنم با رب گوشت و پیاز تفت میدم از همون اول بار میزارم وا نیره.معرکم میشه این سری نیم پز شده داخل فریز داشتم در اورم پختم اینجوری شد