2777
2789
عنوان

میدونی کالباس از چی درست میشه بیا تا بهت بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 5255 بازدید | 103 پست

باشه ولی خوشمزس پشم اسبم توش بریزن من باز میخورم😎🤣

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نمیخوریم مگه اینکه بیرون ساندویچ بخوریم تو اون باشه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

گوشت گربه نیست اینا شایعس ولی چیزایی که استارتر گفت کاملا واقعیه

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

من کارخونه سوسیس کالباس رفتم انقدر سیر و یخ داخل موادش میزد 

بعد جالب اینجا بود مرغ رو بصورت درسته مینداخت توی چرخ اصلا دل و جگرشو در نیاورد حتی پوست روشو هم نکند فقط پرهاشو کنده بودن 

انقدم بوی بدی میداد اونجا 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

میدونی کله پاچه چجوریه کخ مخای تو کله پاچه رودیدی بیرون حتی اونارو درست تمیز نمیکنن

میدونی پای مرغو بعضیا دوس دارن 

میدونی سیرابی درواقع معده ی گاوه 

میدونی پاچه در واقع پای گوسفنده 

میدونی چشم و سم و تمام چیزای گوسفندو بعضیا میخورن و دوست دارن

عزیزم اگه بخای انقد دقت کنی کلا گوشتم نباید بخوری بعصیا دوس دارن میخورن حالشونو بهم نزن پس

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
هرکی هم نمیتونه تو خونه درست کنه از تولید کننده های خونگی بخره 

من مامانم درست میکنه واقعا خوشمزه میشه اما خریدنش واقعاً گرونه یه کیلو 350تومن😬

لیدی کیک اموزش همه رو داده 120تومن هزینه اموزشش هست مزه‌اش فوق العاده میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️