2777
2789
عنوان

میدونی کالباس از چی درست میشه بیا تا بهت بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 5267 بازدید | 103 پست
بخاطر همینه من اصلا گوشت نمیخرم گوسفند میخریم میکشیم  چون اعتماد ندارم که گوشت خر ندن  &nb ...

😁🤣به این چیزا فک نکن عزیزم هر باغچه ای بیل بزنی بالاخره یه کرم ازش درمیاد از جای معتبر و درست بگیر بخور هیچیت نمیشه من کلا همش دارم سوسیس میخورم هنوزم زندم 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی که میدونم کارخونه ها میخوان سود بیشتر بکنن همه کاری میکنن حالا سوسیس باشه یا کارخونه های دیگه 

کلا چیز درست حسابی کم هست تو بازار اگه طرف بخواد با کیفیت کار کنه و درست اینقد قیمتش بالا میره که کسی نمیخره تهشم ضرر میکنه 

اونم میگه چ کاریه مام مث بقیه چیز ارزون میذاریم و ارزون تر میدیم 

البته کارخونه های با وجدانم هستن ولی خب کمن

اون قضیه گربه اینام درست نیست مگه پرورش گربه بده طرف 

گمشده در رویا...❤
😁🤣به این چیزا فک نکن عزیزم هر باغچه ای بیل بزنی بالاخره یه کرم ازش درمیاد از جای معتبر و درست بگیر ...

تورو خدا نخووور

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
ن من عاشقشم و اینقد مقوی و خوشمزه ست با هیچی عوضش نمیکنم هنوز الان یادم انداختی هوس کردم.ولی تو اول ...

منم عاشقشم🤤😋😜😉😃😁🥰🤩🤩

چند روز پیش عدس و سیب زمینی و یکم از کله پاچه رو مامیم درست کرد خیلی خوشمزه شد،واسه صبحونه عالیه این خورشت.😋🤤😍

بسم الله الرَّحمن الرَّحیم      اللّهمَّ صلِّ علی محمَّد وَ آلِ محمَّد وَ عجِّل فَرَجَهُم     نی_نی_یار_حذف_تاپیک2@
از این چینیا بعید نیست خفاش میخورن دیگه این چیزا رو نخورن به خدا اگر نمیشنیدم مارمولک نمیخورن ناراحت ...

من موندم چطور مریض نمیشن برعکس دویست سال هم عمرشونه 

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تو رو توی دلم گذاشت انشب همه ملائکه نوید آمدن یار مهدی عجل الله را دادند
منم عاشقشم🤤😋😜😉😃😁🥰🤩🤩 چند روز پیش عدس و سیب زمینی و یکم از کله پاچه رو مامیم درست کرد خیلی خ ...

واییی دیگه بیشتر نگو🤤🤤🤤ولی ما اینجوری که میگی درست نمی‌کنیم یاعدس وسیب

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر

مرغ بیکار 🤣🤣🤣🤣واااای هنو دارم میخندم🤣🤣 برم آگهی بدم واسه مرغه بیکار نباشه بنده خدا استخدام شه وگرنه از بیکاری میبرن سوسیسش میکنن 🤣🤣🤣🤣

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 

چرا چرت و پرت میگین خدایی سالم نیست چون مواد افزودنی داره ولی ذیگ چرت نگین پس سازمان غذا و دارو بوقه پس بهداشت بوقه

خدایا ابر میفرستی بارون نمیدی؟خوبه منم وضو بگیرم نماز نخونم؟😕
واییی دیگه بیشتر نگو🤤🤤🤤ولی ما اینجوری که میگی درست نمی‌کنیم یاعدس وسیب

😁😁😁😍😍🤤😋

آره در کل خالی میپزیم با اب لیمو میخوریم😁😋🤤

ولی تو عدس هم خوشمزه میشه.

بسم الله الرَّحمن الرَّحیم      اللّهمَّ صلِّ علی محمَّد وَ آلِ محمَّد وَ عجِّل فَرَجَهُم     نی_نی_یار_حذف_تاپیک2@
😁😁😁😍😍🤤😋 آره در کل خالی میپزیم با اب لیمو میخوریم😁😋🤤 ولی تو عدس هم خوشمزه میشه.

آبلیمو که محضرش میکنه،نوشجونتون عزیزم

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر