2777
2789
عنوان

رنگ مو دخترونه چی پیشنهاد میدید 😍

130 بازدید | 11 پست

عروسی دعوتم میخوایم یه ذره تنوع ایجاد کنم تو موهامو رنگ کنم لایت بزنم خوب میشه؟ میخوام سنمو خیلی نبره بالا

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی

اگه موهات تیرس توش لایتای قشنگ بنداز یاقسمت جلوشو رنگ کنن

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه دخترونه نداریم همه چی میتونی بزنی 

اره ولی بعضی رنگا سن رو میبرن بالا

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی
از منی که چند بار رنگ کرده و پشیمون شده نصیحت به تو رنگ نکن اصلا حتی رنگه ساده  من الان قهوه ...

همونو میگم بعضی رنگا سن رو میبرن بالا مثل قهوه ای من سری قبل کاپوچینویی گذاشتم یه هفته اول خیلی بعد بود ولی خوب شد و خیلی قشنگ شد الان نصف موهام رنگه میخوام یه رنگ تیره پایه بزارم بعد لایت کنم

همونو میگم بعضی رنگا سن رو میبرن بالا مثل قهوه ای من سری قبل کاپوچینویی گذاشتم یه هفته اول خیلی بعد ...

اگه خیلی دوست داری عیب نداره بزار 

ولی لایتش کم باشه زیاد به چشم نیاد