2777
2789

چه حرزی گرفتین خوشگلا؟اثر داشته براتون؟اگه از جایی گرفتین به منم آدرس بدین یه دنیا ممنونتون میشم و دعاتون میکنم.خیلی گرفتارم

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

حرز امام جواد 

نمیدونم از کجا خواهر شوهرم برامون سفارش داد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا از موثرترین و معتبرترین حرز ها، حرز ابی دوجانه و حرز امام جواد هستن 

من حرز امام جواد دارم از مشهد گرفتم 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

فروشگاه طیبات داره حرز امام جواد.تو گوگل بزنی فروشگاه طیبات سایتش رو میاره.

مسخره ات کنند 'انتقاد' است جواب اگر بدهی،بی جنبه ای! (بخشی از صحبت شهید آوینی که دقیقا شبیه محیط اینجاست.)

فروشگاه طیبات داره حرز امام جواد.تو گوگل بزنی فروشگاه طیبات سایتش رو میاره.

خودتون جسارتا گرفتین؟معتبره؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

من حرزجواد حرز كوتاه ائمه وان يكاد چهارقل هفت هيكل 

خداروشكر خوب بودع هم براخودم هم براكسايي ك گفتم گرفتن 

خودمو ك چندسال پيش بازاررضا ب اشنا سفارش دادم برا اطرافيانمم به يه دوست 

اما تازگي متوجه شدم حرز رو نبايد خريدوفروش كرد

من حرزجواد حرز كوتاه ائمه وان يكاد چهارقل هفت هيكل  خداروشكر خوب بودع هم براخودم هم براكسايي ك ...

ممنون عزیزم.خداروشکر که براتون خوب بوده.جسارتا من چطور میتونم تهیه کنم؟

ممنون عزیزم.خداروشکر که براتون خوب بوده.جسارتا من چطور میتونم تهیه کنم؟

راستش من از طريق يه دوست باكسي ك سفارش ميگرفت ارتباط داشتم 

اما حرز ك ميخرين حتما نمازش رو بخونين يا به يه شخص مورد تاييد بگين بخونن 

رو پوست اهو باشه بهترع 

اصولا جاهايي ك فروش كتاب هاي مذهبي وقران ونقره رو انجام ميدن دارن اگر مشهد هستين ك اطراف حرم بازاررضا ميتونين پيداكنين 

اگر تو شهرتون امام زاده هست مطمنأ كسبه ي همون اطراف دارن يا از اينستاياكانالي ك خاطرتون جم سفارش بدين

راستش من از طريق يه دوست باكسي ك سفارش ميگرفت ارتباط داشتم  اما حرز ك ميخرين حتما نمازش رو بخو ...

ممنونم ازت عزیزدلمممم که اینهمه راهنماییم کردین.بنظرتون حرزایی که تو سایت میفروشن معتبر و حقیقی ان؟

ممنونم ازت عزیزدلمممم که اینهمه راهنماییم کردین.بنظرتون حرزایی که تو سایت میفروشن معتبر و حقیقی ان؟

خواهش ميكنم كاري نكردم عزيزم 

يه پيج هست تو اينستا به اسم طب اسلامي ميتوني ازشون راهنمايي بگيري 

بنظرم ازجايي بگير كه مطمن باشي من اين دوستم ك برام اوكي ميكرد هزينه حرز رو نميگرفت فقط هزينه پلاك ميگرفت اما خوب رو پوست اهو نبود چاپي بود 

ميتوني خودت اعمالش انجام بدي بنويسي سخته اما شدنيه 

حرز امام جواد از مشهد پیج بیت النور

سلام عزیزم این پیج معتبره حرزش؟شما اثرش رو دیدید؟نوسته ها واضح و کامله؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸