2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوخاری از قبل مونده اما واسه خودم گوجه با فلفل سبز تند درست کردم با نون و سبزی خوردن  ماست دوست دارم   اگه دوست داری تو هم درست کن

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
سیب زمینی  پخته رو بکوب با پیاز سرخ کرده، یا تخم مرغ پخته یا کوکو

این مورد اولت خیلی خوشمزس خیلیم دوسش داریم مرسی یادم نبود ممنون از یاد اوریت

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

کوفت و زهر مار و مرض داریم ما اه

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
دستورشو میدی لطفا

لوبیا سبز هویج میزارم ابپز بشع بعد هویج‌رو‌نگینی میکنم‌ میریزم‌ابکش تا از داغی بیوفتن بعد سیب زمینی نگینی میکنم سرخ میکنم فلفل دلمه هم نگینی و سرخ اینا هم میزارم از داغی بیوفته بعد همه مواد قاطی‌پاتی میکنم بعد داخلش تخم مرغ میزنم سه تا زدم واسه این مقدار کوکو ادویه زردچوبه فلفل نمک اویشن میزنم زرشک میزنم بعد داخل تابه روغن میریزی داغ ک شد مواد میریزی داخل تابه پنیر پیتزاهم میریزی روش درشم دم کنی میزاری دیگه نیاز نیس کو کو رو برگردونی همون ی طرفش ک سرخ شد تمومه

عزیزززممم انشالاه خیلی زود مامان شییی😍💙 خوش بگذره 

مرسی قشنگم امیدوارم

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
سوخاری از قبل مونده اما واسه خودم گوجه با فلفل سبز تند درست کردم با نون و سبزی خوردن  ماست دوست ...

چه باحال تا حالا نخوردم همینجوری گوجه و فلفل تند و تفت میدی بعد میزاری لای نون و سبزی میخوری ؟؟

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️