2777
2789
چه باحال تا حالا نخوردم همینجوری گوجه و فلفل تند و تفت میدی بعد میزاری لای نون و سبزی میخوری ؟؟

نه  پیازو رنده و سرخ میکنم با فلفل سیاه و زردچوبه بعد گوجه رنده شده رو اضافه میکنم با حرارت کم میذارم بپزه یکم که هنوز آب داشت فلفل سبز ها رو میریزم توش البته از وسط نصف کن تخم هاشو دربیار و تیکه تیکه کن و بریز تو گوجه ها   بذار ده پونزده دقیقه ی دیگه بپزه تموم   با نون گرم خیلی خوب میشه لای نون نمیذارم  با تابه میارم سر سفره 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراا چی شده

هم سرما خوردم هم پرزودم گووووه تو این زندگییی

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
هم سرما خوردم هم پرزودم گووووه تو این زندگییی

سرما خوردگی ک منم تا همین دو روز پیش امیکرون گرفته بودم باز نگم برات با کمرمم گرفته بود تاپیکش هس ولی بدبختی من رو ب مردنم بااشم باید غذا درس کنم شوهرم کوفت کنه توام حتما خوب میشی استراحت کن غذای ساده و ابپز بخور 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

نه  پیازو رنده و سرخ میکنم با فلفل سیاه و زردچوبه بعد گوجه رنده شده رو اضافه میکنم با حرارت کم ...

دلم خوااااست بخدا خیلی خوبه این..حالا شوهرم غذای ک گوشت ومرغ نداشته باشه نمیخوره ولی من این مدل غذارو خیلی دوس دارم نوش جونت

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

دلم خوااااست بخدا خیلی خوبه این..حالا شوهرم غذای ک گوشت ومرغ نداشته باشه نمیخوره ولی من این مدل غذار ...

فدات  آره این مدل غذاها بعضی وقتا عجیب میچسبه مخصوصا هوا سرد باشه نون رو بذاری رو بخاری کنارت گرم شه خیلی حال میده 😂

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))