بچم دوماه مریض شده هفته قبل آزیترو مایسین خورد خوب نشد بردم دکتر بهش آموکسی کلاو داده 5روز داره میخوره انگار باز ازنو مریض شده همش میگه گلوم گلوم اصلا چرک خشک کن و این همه دارو هیچ هیچ تاثیری نداره زنجبیل میدم بارهنگ چهار تخمه میدم نشاسته میدم آبجوش عسل میدم شبو نصف شب ساعت به ساعت دارم یا دارو میدم یا بخور میدم انگار به این بچه هیچ داروییی نمیدم 15روزه نه بهش چربی نه ترشی نه شیرینیجات هیچ ندادم نمیدونم خودمم کلافه شدم
عزیزم کلا داروهاشو قطع کن فک میکنم بهتر میشه در ضمن تا جا به کار حادی نرسیده به هیچ عنوان چرک خشک کن اونم آزیترومایسین یا اموکسی کلاو ندین توروخدا خیلللللی بده بعضی دکترا برای اینکه همه بگن فلان دکتر تا بچمو بردم خوب شد سریع انتی بیوتیک میدن دکتر دختر من اصلا و ابدا نمیده میگه اگر بدونین چه بلایی سر بچه هاتون میارین هیچوقت به بچه هاتون نمیدادین جالب اینجاست من هروقت دخترم مریض میشه میگه روزی ۲۰ تا لیوان آب خنک تو یخچال باید بخوره خوب میشه ابمیوه طبیعی و یه سری داروی گیاهی همین و همین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.