2777
2789

بچم دوماه مریض شده هفته قبل آزیترو مایسین خورد خوب نشد بردم دکتر بهش آموکسی کلاو داده 5روز داره میخوره انگار باز ازنو مریض شده همش میگه گلوم گلوم اصلا چرک خشک کن و این همه دارو هیچ هیچ تاثیری نداره زنجبیل میدم بارهنگ چهار تخمه میدم نشاسته میدم آبجوش عسل میدم شبو نصف شب ساعت به ساعت دارم یا دارو میدم یا بخور میدم انگار به این بچه هیچ داروییی نمیدم  15روزه نه بهش چربی نه ترشی نه شیرینیجات هیچ ندادم نمیدونم خودمم کلافه شدم  

دختر من ۳ماهو نیم درگیر بود هرررر آنتی بیوتیکی بگی دکترا بهش دادن ۳نوع اسپری هم برا ریه اش دادن ولی بی تاثیربود آخرم خوب نشد

آزمایش داد آلرژیش خیلی بالا بود الانم ۱هفته نشده بعد ۳ماه موب شده باز سرما خورده😕😕

عزیزم کلا داروهاشو قطع کن فک میکنم بهتر میشه در ضمن تا جا به کار حادی نرسیده به هیچ عنوان چرک خشک کن اونم آزیترومایسین یا اموکسی کلاو‌ ندین توروخدا خیلللللی بده بعضی دکترا برای اینکه همه بگن فلان دکتر تا بچمو بردم خوب شد سریع انتی بیوتیک میدن دکتر دختر من اصلا و ابدا نمیده میگه اگر بدونین چه بلایی سر بچه هاتون میارین هیچوقت به بچه هاتون نمیدادین جالب اینجاست من هروقت دخترم مریض میشه میگه روزی ۲۰ تا لیوان آب خنک تو یخچال باید بخوره خوب میشه ابمیوه طبیعی و یه سری داروی گیاهی همین و همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا داروهاشو قطع کن فک میکنم بهتر میشه در ضمن تا جا به کار حادی نرسیده به هیچ عنوان چرک خشک کن ...

ندادم اصلا بعد مامانم گفت اگه زودتر چرک خشک کن رو شروع میکردی تا اینجا نمیکشید منم مخالف سرسخت آنتی بیوتیکم ولی دیگه به تب افتادو خس خس

دختر من ۳ماهو نیم درگیر بود هرررر آنتی بیوتیکی بگی دکترا بهش دادن ۳نوع اسپری هم برا ریه اش دادن ولی ...

دختر منم آلرژی داره شدید خسته شدمممم گریم میگیره نصف شبا فقط گریه میکنم اصلا نمیخوابم

ندادم اصلا بعد مامانم گفت اگه زودتر چرک خشک کن رو شروع میکردی تا اینجا نمیکشید منم مخالف سرسخت آنتی ...

اخه ما مامانا فکر میکنیم تا بچه تب کرد یا سرفه حتما چرکی شده مگه ابریزش چرکی شده؟