2777
2789
عنوان

کمک ترشی کلم بنفش

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 30 پست
ترشی رو بجوشونی؟؟؟ ترشی کلم نباید کلما رو نیم پز کنی چون له میشه مدلش اینه که ترد باشه البته سلیقه ای
پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
زهرا جان هستی میشه وزن ترشیتو بگی چقدرهمنظورم کلم خالیته
زندگیم خوب است...چقدر بی انصافم! این زندگی عالیست! کنار همسری پر از مهر! عاشقش هستم! عاشقم هست... خدا را شکر! خدارا شکر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکه زیاد ریختی .
دختری دوست دارمممممم.☺☻♥♥♥♦♣♠•◘○○○♥♥ خدایا شکرت وضع زندگیم روز به روز بهتر میشود.قانون جذب....زندگی عینک چوبی سبزی است که از پشت آن کاه را یونجه میبینی....♦♦♦▬☻☻☺
ببین زهرا جان سه قاشق تا چهار قاشق غذا خوری سر پر بریز تو کمی اب جوشیده سرد بریز توش ملس میشه و قابل خوردن
زندگیم خوب است...چقدر بی انصافم! این زندگی عالیست! کنار همسری پر از مهر! عاشقش هستم! عاشقم هست... خدا را شکر! خدارا شکر...
سفتیش در چه حد ترد وسفته یا سفت غیر قابل خوردن
من به جای بخار پز یک شب میزارم با نمک خوب بمونه و بپلاسه بعد ابکش میکنم و یک قاضق شکر و یک قاشق نمک + سرکه عالیه بعد 3 روز
روز دختر مبارک-به فروش ویژه اختصاصی خودت سر بزن http://www.nikpak.com/?affiliateid=5
برا سفتیش میشه بریزی تو شیشه درشو ببندی بعد بزاری تو قابلمه اب بریزی رو شیشه بد بزار رو اجاق گاز زیرشو روشن کن اومد جوش تا ده دقیقه بزار بجوشه و خاموشش کن در قابلمتم بزار اینجوری نرم میشه ببخشید شوهرم زنگ زد
سلام من ترسی کلمو اینجوری میدرستم. کلمارو خرد میکنم بعد بهشون نمک میزنم میذارم نرم بشن بعد یکی دو ساعت آبکشی میکنم. روش سرکه میریزم با چندتا دونه گلپر. برا یاینکه خیلی ترش نشه به اندازه یه بند انگشت توش نبات میندازم. عالی میشه. البته من با سرکه سفید میدرستم