2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐🤔

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
در اغلب موارد کرم داره بعضی وقتا ممکنه از رو دوست داشتن باشه

😂😂😂

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

مثل شوخی های زن دوم و اینا 

دلیل اول از اینکه لجتو در میاره یا حرصتو در میاره خوشحاله که باید جواب عاقلانه با خونسردی بدی تا تکرار نکنه 

یه مثال بده از شوخی هاش

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
باید بیشتر توضیح بدی..خیلی خلاصه گفتی...از کارهایی که اون انجام میده..یه چه حرفایی میزنه بهت‌..یا نگ ...

میخاد بمن بفهمونه بهت بی توجهم.اون میدونه من بهش حس دارم.میخاد بگه ب بقیه توجه میکنم جز تو.

[QUOTE=256100102]میخاد بمن بفهمونه بهت بی توجهم.اون میدونه من بهش حس دارم.میخاد بگه ب بقیه توجه میکنم جز تو.[/QUOTEاره بعضی پسرا اینجورن..میخواد تو خودت بهش توجه کنی..حس خودشو پنهان می‌کنه...

[QUOTE=256100102]میخاد بمن بفهمونه بهت بی توجهم.اون میدونه من بهش حس دارم.میخاد بگه ب بقیه توجه میکن ...

میگم نکنه بخاد منو له کنه خودشو از این طریق بالا بکشه و پز بده .اخه یکبار بهش توجه کردم عمدی بمن سرد برخورد کرد متوجه شدم.اون حرکاتش عجیبه