2777
2789
عنوان

بی بی چک

375 بازدید | 24 پست

خانما دیروز موعدم بود امروز بی بی زدم اول هاله داشت اما بعدش یکم واضح تر شد مارکvitrotecکسی از این مارک استفاده کرده! علائم نوک سینمم خیلی درد می‌کنه فقط امکان بارداری هست؟

♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجله داری کاش میزاشتی چند روز بعد میزدی مطمئن میشدی

آخه تو ی گروه هستم خانما اقدامی گفتن اگه سینه درد داری و ی روز عقب زدی بزن وگرنه میخاستم صبر کنم

♥️

یه مارک ده بگیر فردا صبح با ادرار اول صبح بزن شب هم زیاد مایعات نخور برای من هم حاله داشت و باردار بودم اگر زیر 3 دقیقه بیوفته مثبت من هفته پیش با 3 تا مارک مختلف زدم همشون حاله انداختن و مثبت بود

آخه تو ی گروه هستم خانما اقدامی گفتن اگه سینه درد داری و ی روز عقب زدی بزن وگرنه میخاستم صبر کنم

میشه منم ببری تو گروه 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

مبارک باشه عزیزم مثبته 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

منم سینه درد داشتم من یه هفته بعد زدم مثبت شد قشنگ  الان یا باید از بدی مطمعن شی یا چند روز صب کنی دوباره بزنی

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
شمارتو برام بفرست عزیزم ما تو روبیکا زدیم داری؟

نه😐