2777
2789

باهمین چله مادرم از سرطان نجات پیداکرد گفتن ۳ماه بیشتر زنده نیست الان ۳سال میگذره خداروهزارمرتبه شکر همسایه مامانم خیلی ادم مومنیه و همیشه دعاهاش میگیره خیلی نفسش حقع براش چلعچ حق شناس انجام داد تاعمردارم دست بوسشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پنج شیش بار حاجت غیر ممکن گرفتم.البته هر وقت تا آخرش خوندم و لیاقتشو داشتم حاجت گرفتم

حق شناس و گرفتی گلم ؟عزیزم اگه حق شناسه در مورد مراقبه ی طول چله توضیح میدی

عزیزم سعی کن خودت انجام بدی با اعتقاد انجام بده حتما حاجت می گیری  ، اصلا به کسی که میاد نائب معرفی می کنه اعتماد نکن ، اینجا یه نفربا کاربری های مختلف همش تبلیغ نائب می کنه هی میاد میگه فلانی نفسش حقه 

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
خودت هم در طول چله مراقبه داشتی؟

اگه دادی کسی برات بخونه خودتم باید مراقبه کنی حتما عزیزم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

سعی کن خودت انجام بدی یا نمی تونی از کانال حق شناس نائب بگیر ، یا دوست آشنا کسی که بهش اعتماد داری

[QUOTE=255305742]عزیزم سعی کن خودت انجام بدی با اعتقاد انجام بده حتما حاجت می گیری  ، اصلا به کسی که میاد نائب م ...[/QUOTدرسته .من خودم کسی و قضاوت نمیکنم اما متاسفانه کلاهبردار زیاد شده مخصوصا این کلاهبرداری که بازی با اعتقاد مردم هست 

باهمین چله مادرم از سرطان نجات پیداکرد گفتن ۳ماه بیشتر زنده نیست الان ۳سال میگذره خداروهزارمرتبه شکر ...

میشه بگین برا من دعا کنه تروخدا خیلی محتاج دعای اینجور آدما هستم برای بچه دار شدن

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍
[QUOTE=255305742]عزیزم سعی کن خودت انجام بدی با اعتقاد انجام بده حتما حاجت می گیری  ، اصلا به ک ...

اره واقعا نمی شه اینجا اعتماد کرد اصلا ، اگه می تونی خودت انجام بده 

اگه دادی کسی برات بخونه خودتم باید مراقبه کنی حتما عزیزم

میدونم باید خودتم مراقبه داشته باشی من خودم زیاد اهل غیبت و نیستم بیشتر اطرافیان و اصلا بی حجاب نیستم اهل آرایش و اینطور چیزا هم نیستم اما از لحاظ وقت انجامش تو مضیقه ام چون خواهرم اینا میان خونمون نمی‌خوام کسی بفهمه از این جهت مشکل دارم

میدونم باید خودتم مراقبه داشته باشی من خودم زیاد اهل غیبت و نیستم بیشتر اطرافیان و اصلا بی حجاب نیست ...

از اینکه خودت اهل غیبت و اینا نیستی خیلی خوبه ، اگه وقت نداری ، پس بگرد یه آدم مورد اعتماد پیدا کن یا کانال اصلی حق شناس فکر کنم مطمئن هست ولی یکم گرونه 

اره واقعا نمی شه اینجا اعتماد کرد اصلا ، اگه می تونی خودت انجام بده 

نمیدونم چه زمانی بخونم کسی نباشه و از یه طرف هم نماز و روزه قضا دارم میگم شروع کنم اونام بخونم 

از اینکه خودت اهل غیبت و اینا نیستی خیلی خوبه ، اگه وقت نداری ، پس بگرد یه آدم مورد اعتماد پیدا کن ی ...

خیلی دوست دارم خودم انجام بدم خیلی اینطور برای خواستم خودم تلاش کردم و قاب هم به دست بیارم خیلی برام لذت بخشه