2777
2789
عنوان

کسی می دونه چرا حراج آقا نباتی دیگه تلفنشو جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 74 پست

خاله من رفت گفت چون عمل کردی دیگه نمیشه باید قبل عمل می اومدی

ولی خواهرم رفت شفا گرفت البته مادرم براش نماز امام حسین خوند شبش خودش خواب دید فرداش خوب شد بطور معجزه آسایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون دیگه دوره شون تمام شده.خدا می‌دونه کجا قایم شده

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀
خیلیا گفتن شفا نگرفتن،اون درصدی هم که گرفتن،شاید از اول هم نمیرفتن پیشش شفا میگرفتن،قبلا در موردش تح ...

کاری به شفاش ندارم ولی انسان بزرگ و شریفی هستن میدونی که شاگرد خاج آقا نخودکیه من امسال رفتم مشهد سرخاک حاج آقا نخودکیم رفتم باورت میشه کنار سنگشم با خودکار مردم علامت زده بودن برای شفا 

اینا بالاخره ارج و قربشون پیش خدا بالاتره شاید واسطه شدن برای شفا یا رسیدن به آرزویی

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

خیلیا گفتن شفا نگرفتن،اون درصدی هم که گرفتن،شاید از اول هم نمیرفتن پیشش شفا میگرفتن،قبلا در موردش تح ...

حتما حکمتی هست وگرنه خداوند خودش یعنی دوست نداره این همه مریض  شفا بده

❤❤خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه❤❤
چون دیگه دوره شون تمام شده.خدا می‌دونه کجا قایم شده

کی؟؟دوره چی تموم شده؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

کاری به شفاش ندارم ولی انسان بزرگ و شریفی هستن میدونی که شاگرد خاج آقا نخودکیه من امسال رفتم مشهد سر ...

قبول ندارم با عرض معذرت،شفا فقط مختص به خدا و اهل بیتشه،آدمای بزرگم در طول تاریخ با دعا و قرآن مردمو راهنمایی میکردن،نه خوردن نبات،مثلا آیت الله بهجت هر کی بهش مراجعه میکرد برای مشکلاتش دستوراتش قرآنی بود،فیلماشم هست

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید