2777
2789
عنوان

کسی می دونه چرا حراج آقا نباتی دیگه تلفنشو جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 2548 بازدید | 74 پست
وا یعنی چی پول میگیرن؟؟؟اینقد آدم بزرگیه؟

اصلن هیچ پولی دریافت نمیکنن یه تیکه نبات میده روش دعا خونده شده تا چهل شبانه روزم نباید گناه بکنی خودش برات توضیح میده چکارایی نکنی انسان شریف و بزرگی هستن

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم اضافه کنین که هیچ پولی از هیچکس نمیگیرن فقط یه تکه نبات میدن فردا برای بنده خدا حرف در نیارن&nb ...

چه جالب نشنیده بودم اسمشون رو تا حالا

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
کاش منم مثل شما شاد بودم و به بدبختی مردم می خندیدم

واقعا ازین لفض متنفرم ، خوش بحالت ، کاش جای تو بودم

ینی چی خانوم من به کدوم دردت خندیدم ، تو از کجا میدونی من خیلی سرخوشم ، حتما باید اینجا بیام زجه بزنم ناله کنم ؟؟ واقعا با یه استیکر خنده ی مردمم حسرت میخورید ؟؟

اصلن هیچ پولی دریافت نمیکنن یه تیکه نبات میده روش دعا خونده شده تا چهل شبانه روزم نباید گناه بکنی خو ...

میشناسیش 

تو رو خدا اگه نشونی داری به من بده دو ماه دنبالشونم  متاسفانه شهرستان هستم تهران کسی رو‌ندارم

برن تو نت 

خیلیا گفتن شفا نگرفتن،اون درصدی هم که گرفتن،شاید از اول هم نمیرفتن پیشش شفا میگرفتن،قبلا در موردش تحقیق کردم

امام باقر(علیه السلام) : سریعترین دعا برای اجابت،دعا برای برادر دینی است که هم دعا در غیاب او باشد و هم اول برای او دعا کند. در این صورت فرشته ای که بر او گمارده شده ، به این دعا آمین گوید و به دعا کننده گوید برای تو باد دوبرابرش مهربونا میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات بفرستید   
میشناسیش  تو رو خدا اگه نشونی داری به من بده دو ماه دنبالشونم  متاسفانه شهرستان هستم تهرا ...

بهم پیام بده خصوصی من یه کاریش میکنم برات ❤️

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂
میشناسیش  تو رو خدا اگه نشونی داری به من بده دو ماه دنبالشونم  متاسفانه شهرستان هستم تهرا ...

من دیگه تهران نیستم بااینکه خونمون بقل خونشون بود باور کن نزدیک یکسال میزنگیدم تا تونستم وقت بگیرم الان دیگه از تهران اومدم اونجا نیستم 

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

کوچه آتش نشانی تجریش ؟

بله