2777
2789
عنوان

دو قطبی

159 بازدید | 12 پست

یکی از اقوامم دو قطبی داره ،الان در حال جدایی از همسرش هست ،واین که این فشار روحی باعث شده ،به نظرم بیماریش عود کنه ،خانوادش خسته شدن ،به حرف هیچ کی گوش نمیده ،واحساس خود بزرگ بینی ،گاهی گریه ،شادی فراوان ،ولخرجی ،وعدم تعادل شده ،مامانش طفلی خیلی گناه داره ،یا کسی از شما دوستان میتونین راهنمایی بدین ،به هیچ وجه هم دکتر نمیره ،ای خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دکتر نمیره به حرف ماهم گوش نمیده گلم. باید مشاوره های اجباری ببرنش. مشاور رو خونه بیارن. طفلی مادرش.... ماهم تو محل کارمون اینجوری داشتیم، گریه میکرد اما حین گریه شروع به خندیدن و ادابازی درمیاورد. همه ی ما حالمون بد میشد طفلی گناه داشت ۲۰سالش بود

هیچ!

برای همچین فردی واقعاااا نیازه به دکتر رفتن. چون واقعا اختلال سختیه و ادامه داره اگر کنترل نشه. بنظرت مشاوره انلاین میتونه کمکشون بکنه؟ چون دکتر نمیره میتونه راهکار خوبی باشه. من میشناسم پزشک خیلی خوب که مشاورشون انلاین هست. لینک مشاوره انلاینشون رو میزارم براتون امیدوارم مشکل رفع بشه

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-ناصر-مهاجرانی

ببین باید هر طوری هست راضیشون کنید که برن دکتر چون رفته رفته بدتر میشن و اطرافیانشونم قطعا اذیت میشن من یه روانپزشک خوب میشناسم دکتر بابک ثابتی اگر تونستید راضیش کنید بره دکتر ببریدش پیش ایشون خیلی کارشون خوبه

سلام و درود.

این بیماری متافیزیکی و طب پزشکی فقط میتونه کنترل کنه این بیماری رو.ولی من دیدم کسی که روزی ۱۷تا قرص میخورده الان کامل درمان شده و دیگه قرص نیاز نداره خیلی بیماری سختی هم هست مخصوصا واسه اطرافیان