2777
2789
نمیدونم دقیقا  ولی من که میخوام اقدام کنم دخترم گفت چون وزنت کمه بارداری پر ریسکی خواهی داشت و ...

چقد مگه  کمه وزنت؟

من باردار شدم ۵۳ کیلو بودم 

تا ۴ ماهگی  ۴ کیلو کم کردم 

از ۵ ماهگی  ب بعد وزنم زیاد شد کلنم ۹ کیلو 

اتفاقا دکترم  بمن میگف خیالت راحت بچه ات وزنش خوب میشه 

چون ما لاغرا  خودمون چاق نمیشیم  بچه  وزن میگیره 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد مگه  کمه وزنت؟ من باردار شدم ۵۳ کیلو بودم  تا ۴ ماهگی  ۴ کیلو کم کردم  از ...

قد ۱۵۷ وزن ۴۷ البته میرسونمش به ۵۰ بعد اقدام میکنم 

چه خوب کاش منم مثل شما بشم خیلی زیاد از حرفای دکتر ترسیدم 

قد ۱۵۷ وزن ۴۷ البته میرسونمش به ۵۰ بعد اقدام میکنم  چه خوب کاش منم مثل شما بشم خیلی زیاد از حر ...

دقیقا هم قد منی که 

خیالت راحت منم اول ۴۵ بود بعد ازدواج اومدم تا ۵۳ 😁

بارداری اولم ۵۳ بودم وزن اولیه 

الان بارداری دومم ۵۰ کیلو 

زیاد کم نیست وزنت دوست من با وزن ۴۶ باردار شد 

اگ میتونی دکترتم عوض کن 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

من پسرم همون اول لاغر بود الانم ۱۵ ماهشع بازم لاغره زیاد وزن نمیگیره ولی همین که سالمه من شکر میکنم خانواده شوهرم خیلی اذیتم کردن که بچه رو حتما گرسنع نگه میداری😐شیر خشک هم کمکی میدادم ولی فایده ای براش نداشت همین دو روز پیش مریض بود تب شدید بی حالی الانه متوجع میشم سالم باشع لاغر باشه هم باید شکر کرد چاق باشه مریض چع فایده اخع

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
فدات مرسی خیلی وقته نرفتم فقط دو بار رفتم اخرین بار گف ۲۳۰گرم

خب خوبه که من پسرم انومالی ۱۳۰۰ بود😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دقیقا هم قد منی که  خیالت راحت منم اول ۴۵ بود بعد ازدواج اومدم تا ۵۳ 😁 بارداری اولم ۵۳ بودم ...

منم اول ۵۲ بودم ازدواج کردم شدم ۴۲ کیلو 🥲

تو این دوسال بازور خودم رسوندم به ۴۷ 😂

خیلی دکتر سرشناسیه و تقریبا کل فامیل همسرم پیش ایشون زایمان کردن و همه راضی ان خودمم خوشم نمیاد ازش ولی چون یبار سقط کردم و مادرشوهرم میگه تقصیر دکترت بوده ایندفعه حتما باید بری پیش این دکتر ک با تجربه هس 

منم اول ۵۲ بودم ازدواج کردم شدم ۴۲ کیلو 🥲 تو این دوسال بازار خودم رسوندم به ۴۷ 😂 خیلی دکتر سرشنا ...

اشکال نداره ب ۴۹ 

۵۰ رسیدی اقدام کن 😂

ولی لامصب میلی میلی ب وزنمون اضافه میشه

تپل بودن بچه ها ارثیه به نظرم.من و داداشم خیلی چاق بودیم وقتی به دنیا اومدیم.به نوزاد نمی خوردیم.مامانمم البته خیلیییی هله و هوله می خورد.😂😂

من ۳ کیلو و ۸۰۰ گرم بودم.داداشم ۴ کیلو و ۶۰ گرم.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
فدات مرسی خیلی وقته نرفتم فقط دو بار رفتم اخرین بار گف ۲۳۰گرم

نگران نباش انشالله 

خیلی ها بچه هاشون با وزن کم بدنیا میان 

خواهرهمسرم بچش ۲کیلو ۱۰۰ بود که بدنیا اومد الان که چند ماه گذشته پسرش ماشالله وزن گرفته میگه موقع بدنیا اومدن بچم ۳کیلو نیم بود 😂

شیر که بخوره حسابی وزن میگیره