2777
2789

فک کنم دوسه هفته اخر بارداری بچه خیلی خوب وزن میگیره ...یسری چیزا تو گوگل بزنی برات میاره که وزن بچه رو بالا ببره موز اینجور چیزا باعث میشه تپل شن ...بچه وزنش خوبه بیت ۲۸۰۰ تا ۳۸۰۰ باشه که طبیعیه بیشترش باعث دیابت و این چیزا تو بچه ها میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من به دنیا اومد لباس صفر چقدرررر بزرگش بود ولی بعدش آنقدر تپل و چین چینی شد که نگو

من پسرم با وزن ۳ و ۴۵۰ به دنیا اومد، تا سه هفته سایز صفر تنش میکردم

سایز صفر انگار خیلی هم کوچیک نیست، درسته؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

ارثیه عزیزم .من پسرم خیلی به تغذیه ش میرسیدم چیا نخوردم اخرشم شبیه نیلز شد باریک و کشیده 😂😍  چون اصلا تپل نداشتیم 

جاری م حتی سنو هم نمیرفت بعد دخترش ازبس گرد و تپل بود نمیتونست چهار دستو پا بره شکمش گنده بود عزززززیزم 😂😍

فک کنم دوسه هفته اخر بارداری بچه خیلی خوب وزن میگیره ...یسری چیزا تو گوگل بزنی برات میاره که وزن بچه ...

بچه من ۳۱۰۰به دنیا اومد. انقد همه گفتن ریزه دیوونم کردن☹️

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
منم خالم بچه هامون توي يك روز بدنيا اومد بچه من سه كيلو بچه خالم ٤ كيلو بچه من از هر لحاظ بهتر بو ...

۴ کیلووووو😮ماشاالله 

طبیعی به دنیا آورد؟

ممنون میشم برای انجام شدن نیت خیری که دارم صلوات بفرستید♥️
بچه من ۳۱۰۰به دنیا اومد. انقد همه گفتن ریزه دیوونم کردن☹️

حرفه بقیرو باید بگیری به کتفت چون تو کار و همه چیز بقیه دخالت میکنن من دختر خالم دوتا پسراش از تپلی در حال انفجار بودن ینی ۴.۵ اینا بود وزنشون همه میگفتن چرا اینجوره مریضع ببر دکتر فلانه بمانه فقط تغذیه یک ماه اخرش خیلی خوب بود اونا وزن گرفته بودن ...بعد زنداداشم زود زایید یکو نیم ماه اویل هفت ماهگی بود  بچش ۱۱۰۰ بود اونو روانی کردن بچت اینجوره میمیره نمیمونه مثه شلنگه الان بچش پدره همرو دراورده هیچی ننه باباش درزو مرگ میکنن از دستش انقد سربزرگو پروعه ...