2777
2789
عنوان

کسی اینجا مسکن ملی به نامش دراومده که بخاد پول واریز کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 26 پست
اماده میشه عزیزم پولش رو هم کم کم میگیرن نگران نباش

انشالله. اگه در حد همین ۴۰باشه واریزی هاش خوبه ولی بیشتر سخت میشه🥴 شما کی ثبت نام کردین پارسال؟؟ یا همون دوره اول که ۲،۳سال پیش بود

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

شهرستان ما، واریزی اول 80 میلیون بعدش هر 3 ماه، 60 میلیون.... تا 5 قسط هر 3 ماه 50 میلیون.. .. تا ...

وایییی قلبم🤕🤕🤕🤕اگه اینجوریه که باید بیخیالش بشیم🥺آخه کدوم مستاجر بدبختی میتونه هر۳ماه ۶۰تومن و۵۰تومن بده😭شما کدوم شهرین عزیزم؟ ما شیرازیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی قلبم🤕🤕🤕🤕اگه اینجوریه که باید بیخیالش بشیم🥺آخه کدوم مستاجر بدبختی میتونه هر۳ماه ۶۰تومن و۵ ...

ما بیرجند

عملا باید ماهی 20 میلیون بزاریم کنار😅😅😂😂😂

که حقوقمون یک سوم اینه

ما بیرجند عملا باید ماهی 20 میلیون بزاریم کنار😅😅😂😂😂 که حقوقمون یک سوم اینه

خیلی زیاده. شما چیکار کردین؟ دارین واریز میکنین؟

فردا با شوهرم برم مسکن و شهرسازی بپرسم واریزی هاش چجوریه. اگه اینجوری باشه اصلا نمیتونیم🥺

خیلی زیاده. شما چیکار کردین؟ دارین واریز میکنین؟ فردا با شوهرم برم مسکن و شهرسازی بپرسم واریزی هاش ...

نه عزیزم 

همون 80 میلیون رو کامل نداریم

میخواستیم وام بگیریم و قرض کنیم

دیدم بقیش اینه.... کلا قیدش رو زدیم

نه عزیزم  همون 80 میلیون رو کامل نداریم میخواستیم وام بگیریم و قرض کنیم دیدم بقیش اینه.... ک ...

ای بابا😞😞 فکر کنم میتونی امتیازش رو بفروشی. حداقل اینکارو کن. 

ای بابا😞😞 فکر کنم میتونی امتیازش رو بفروشی. حداقل اینکارو کن. 

میگن الان نمیشه

حداقل باید واریزی اول انجام بشه

بعدشم، فکر نمیکنم کسی با این شرایط خونه بخره

خوب اونکه این پولا رو داره، بی درد سَر، خونه آماده میخره

انشالله. اگه در حد همین ۴۰باشه واریزی هاش خوبه ولی بیشتر سخت میشه🥴 شما کی ثبت نام کردین پارسال؟؟ یا ...

پارسال ثبت نام کردم فک کنم قبل عید بود

واریزی هاش اول ۴۰ هست بعد ۱۰۰ مابقی اش ۷ تا قسط ۴۰ تومنیهر واریزی هم بینش ۳ تا ۴ ماه فاصله هست

میگن الان نمیشه حداقل باید واریزی اول انجام بشه بعدشم، فکر نمیکنم کسی با این شرایط خونه بخره خوب ...

واقعااااا، حرف حق زدی😕 فکر کنم بشه تو بنگاه قولنامه کنی، به اسم تو هست خونه ولی امتیازشو فروختی هر وقت همه قسطاش تموم شد میشه به اسم اون طرف

پارسال ثبت نام کردم فک کنم قبل عید بود واریزی هاش اول ۴۰ هست بعد ۱۰۰ مابقی اش ۷ تا قسط ۴۰ تومنیهر و ...

ممنون گلم🌹❤

بله هردوتاشو واریز کردیم قراردادشم بستیم ریز به ریز واریزیارو نوشته توش  سال بعد مشهد واحداش ...

سلام عزیزم ببخشید شما برای کدوم منطقه مشهد اسمتون دراومده؟

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com