Al چرا بارش +۳ از کجا باید بفهمم عناصر بارشون چیه و مثبت و منفی رو از کجا تشخیص بدم
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
مثلا k میشه ی بار مثبت تا به آرایش گاز نجیب قبل خودش برسه
Cl میشه ی بار منفی تا به آرایش گاز نجیب بعدش برسه
ی چیزی مثل کربنم چون یونش ۴ بار مثبت میشه و از ۳ معمولن بیشتر نداریم یون تشکیل نمیده
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
توی لایه اخرش سه تا الکترون داره و چون فلز هست اغلب فلزا الکترون ازدست میدن و اینکه اینجوره که توی لایه اخر یک تا سه تا الکترون باشه از دست میدن اگر ۵ ۶ ۷ باشه الکترون میگیرن که به هشت برسن
صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
Alمثبت سه یعنی سه تا الکترون از دست داده وقتی الکترون از دست میدم مثبت میشن وقتی میگیر ...
مرسی ازت 🌸
چون وقتی آرایش الکترونی رو برای آلومینیوم که عدد اتمیش ۱۳ هست مینویسیم، نسبت به آرایش الکترونی گاز نجیب قبل از خودش که نئون هست ۳ تا الکترون اضافی داره پس برای پایدار شدن ۳ تا الکترون از دست میده و میشع آلومینیوم ۳ بار مثبت
یون هستن اینا رو باید حفظ کرد چون باید 3 یون از دست بده تا به آرایش گاز نجیب برسه برای همین م ...
ممنون عزیزم 🌸