farzane_dadfar مدیر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 عنوان ناهار چی دارید 😋😋+ عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 87 پست . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱 1401/07/24 | 11:48 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 کوکو سیب زمینی نوش جونت . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3085 دیشب زنگ زدیم شام پیتزا آوردن بقیه ش مونده تو یخچال ناهار اونو میخورم سردش بیشتر حال میده 🤤 میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 جالب بود 😘 . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 برنجش چ بده🫤 چی هست حالا نوش جونتون قرمه سبزی؟؛ . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9942 دیشب زنگ زدیم شام پیتزا آوردن بقیه ش مونده تو یخچال ناهار اونو میخورم سردش بیشتر حال میده 🤤 چجوری اضافه اومد ماله ما که هیچ وقت اضافه نمیاد 😅 کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 دیشب زنگ زدیم شام پیتزا آوردن بقیه ش مونده تو یخچال ناهار اونو میخورم سردش بیشتر حال میده 🤤 وااای سردش اینقدر خوشمزست من همیشه شب میخورم عمدی برا صبحونم نگه میدارم . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
خلال_سیب_زمینی_مزمز_ عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 6509 چی هست حالا نوش جونتون قرمه سبزی؟؛ بلع عزیزم نوش جون شماهم ولی این برنجی ک درست کردی خوشمزه هس؟؟
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 به به دلم خواست . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
خلال_سیب_زمینی_مزمز_ عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 6509 چجوری اضافه اومد ماله ما که هیچ وقت اضافه نمیاد 😅 مام خیلی دوس داریم ولی منو همسرم یکی بیشتر نمیتونیم بخوریم هر وقت دوتا سفارش میدیم یکی دست نزده میمونه واس فردا
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 بلع عزیزم نوش جون شماهم ولی این برنجی ک درست کردی خوشمزه هس؟؟ خیلی خوشمزست مخصوص ماهی کبابی اینقدر خوشمزست شوید روش ریختم خیلی خوشمزست امتحان کن . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
farzane_dadfar مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 822 مام خیلی دوس داریم ولی منو همسرم یکی بیشتر نمیتونیم بخوریم هر وقت دوتا سفارش میدیم یکی دست نزده میمو ... اتفاقا ما خیلی پیتزا میخوریم ولی خداروشکر چاغ نمیشیم یعنی نرمالیم . 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
سمانه_۷۲ عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 3085 چجوری اضافه اومد ماله ما که هیچ وقت اضافه نمیاد 😅 من 3 تیکه میخورم سیر میشم سیب زمینی سرخ شده هم داشت بیشتر نمیتونم دوتا یک نفره بود شوهرم پیتزا خودش رو خرد مال من موند میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی