2777
2789
عنوان

آزمون نظام مهندسی عمران

4502 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من میخام ازمون نظام مهندسی شرکت کنم اما نمیدونم ک از کجا شروع کنم ب خوندن کجارو بیشتر بخونم چطوری بخونم و….

کلا خیلی سردرگمم🥺

اگ کسی تجربه ای داره کمکم کنه یا اگ جایی کلاس رفته پکیجی گرفته یا تو گروهی عضوه کاری کرده بگه بهم یا شمارشو بذاره

خدا خیرتون بده دعاتون میکنم ب کارش نیاز دارم♥️♥️

لایک

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کتابهای مقررات کلی رو‌ چک کن و به روز باشه و سرفصل های مقررات ملی رو کاملا مسلط باش

و نمونه های سوالات آزمون های سال‌های گذشته رو بخون 

من واسه دوره های معماری مهندس زهرا نجاتی رو پیشنهاد میکنم ولی واسه عمران کسی رو نمیشناسم 

من معماری رو چندسال پیش قبول شدم نظارت قوانین مقرراتارو باید بخونی مبحثاشو اعلام میکنن آزمونای س ...

کجا اعلام میکنن؟!

اخه اینستا الان نیست (میدونی چرا!)من موندم اونجا باز ی چیزایی میش پیدا کرد اما الان خودممو خودم

کجا اعلام میکنن؟! اخه اینستا الان نیست (میدونی چرا!)من موندم اونجا باز ی چیزایی میش پیدا کرد اما ال ...

بزن سایت نظام مهندسی

سایت رو چک کن همه چی تو سایته

اینستا هم باشه باز سایته که معتبره

همه کتابهای مقررات کلی رو‌ چک کن و به روز باشه و  سرفصل های مقررات ملی رو کاملا مسلط باش و ن ...

زهرا نجاتی رو کی معرفی کرد از کجا پیداش کردی؟

منبعتو بگو تا منبعت بمن معرفی کنه واس عمران کی خوبه

من نمیدونم ب ی جایی منو بند کنین😅

زهرا نجاتی رو کی معرفی کرد از کجا پیداش کردی؟ منبعتو بگو تا منبعت بمن معرفی کنه واس عمران کی خوبه ...

به خود مهندس نجاتی زنگ بزن 

من اون سالی که آزمون دادم واسه طراحی با ایشون دوره گذروندم و عالی بود خدایی 

حتی واسه آپدیت همیشه پیجش رو دارم 

اسمش زهرا نجاتی هست 

موسسه معماران جوان اگر اشتباه نکنم 

بیا تنبل خانوم گشتم‌ واست توی اینترنت  خب خودت سرچ کن دیگه 😂😂 کلاس ها آنلاین هست عزیزم ...

ن اینک تنبل باشم ن 

مغزم کار نمیکنه😂فک میکردم نباید ب اینا اعتماد کنم

ممنونم عزیزم♥️♥️♥️♥️