2777
2789
عنوان

چجوری رفتار کنم باهاش❗️

87 بازدید | 11 پست

با دوست پسرم بحثمون شده به دلایله نسبتا زیاد و هم از طرف اون هم از طرف من ی سری مشکلات خیلی شدید پیش اومد که حال روحی خوبی نداریم 

و این باعث شده رابطمون بشدت سرد بشه و از هم بپاشه!

آخرین بار بشدت ی پیام سرد داد منم سرد جوابشو دادم 

الان دو روزه نه تماس گرفته نه مسیج داده منم همینطور!

مشکلمون هم مفصل نیست ولی مفصل توضیح میدم 

اگه کسی دوس داشت واسش تعریف میکنم که دوستانه راهنمایی‌م کنه

واقعا مغزم نمیکشه دیگه !!!!!!!!!!!!!🫠💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من گوش میدم

یک سال و نیمه با همیم

اوایل کار داشت ماشینِ خوب داشت و ی وقتایی قرار میزاشت بریم بیرون ولی کم!

خلاصه خیلی با هم مچ شدیم انگاری قلبمو لمس کرده بود چون خیلی دنبالم بود و خیلی دوسم داره و کلا عاشق هم شدیم حسابی  

خلاصه از آخرای ماهه سال پیش یعنی تو پاییز و زمستون از شغلش به ی دلیل نسبتا مسخره استعفا داد و خلاصه دستش خالی شده بود و چند وقت بعدش پدرش به ی مشکل خورد و مجبور شد ماشینشو بفروشه و پراید وانت بخره و با اون کار کنه که اونم کفاف نمیده قطعا 

ی مشکل خیلی بزرگی که باهاش داشتم رفته توی ی کاری که درآمدی نداره بیشتر جنبه‌ی معنوی طوره اونجا وکیل شده و از ساعت 7 شب میره تا حدود 3/4 شب برمیگرده / هرررررر شب همین بساط بوده بلا استسنا و من با این کارش و بشدتتتتتتتتتت مشکل داشتم و دارم و همیشه هم سر این قضیه باهاش بحث‌ میکنم ولی اون نمیتونه به این راحتیا انصراف بده خودمم کاملا در جریانشم ولی خب صبرم تموم شده در این باره 

و از آخرای پارسال دیگه نه برنامه‌ی بیرون رفتن میچید نه هدیه‌ای نه دیداری یعنی در واقع حضوره معنویشو اصلااااا حس نمیکردم و اینم بگم من داختری ام که خیلی درکش میکردم خیلی زیاد 

ادامه‌شو میگم اگه اوکی بودی ..‌‌ 🥺🤍

بگو عزیزم

خلاصه درکش میکردم کنارش بودم میگفتم درستش میکنیم من کنارتم و از این حرفا

ی تایمی بیکار بود که میگفت دستم خالیه نمیتونم بیام همو ببینیم اون موقع تازه ماشینش رو فروخته بود و ماشین نداشت 

من میگفتم دلم تنگ شده واقعا دیگه نمیکشم ..

ولی باشه صبر میکنم 

اونم میگفت درستش میکنم و حل میشه دورت بگردم  

من تا اینجارو خیلی دارم خلاصه میگم و گرنه مشکل خیلی عمیق از بوده 🤦🏻‍♀️

بعد از چند ماه پراید خرید و باهاش کار میکرد با درآمد کم که اونم کفاف نمیداد بیاد دنبالم که بریم بیرون 

یعنی ما کلا از اون سال جدید تا الان 3 بار همدیگرو دیدیم !!!!!!!!!!!

و این خیلییییییی تاثیر منفی گذاشته تو رابطمون

همش شده دعوا و بعدش چون همو دوست داشتیم با هم حرف میزدیم ولی اون مشکل و اون دعوارو حل نمیکردیم چون اعتقاد داشتیم باید حضوری صحبت کنیم. 

این چند وقت اخیر که دیگه تهش بوده به ی مشکلی خورده ماشینش خراب شده و خرجه نسبتا بالایی داشته واسه همین گوشیشو فروخته خرج‌ ماشینش کرده و گوشی ساده مجبور شده بگیره دستش  

که دیگه فکر نمیکردم بدتر از این بشه که نه میتونیم پشت گوشی حرف بزنیم نه مسیجه درست حسابی‌ای بدیم 

واقعاا این سری من دیگه بُریدم نمیدونم چیکار کنم

خودشم تو شرایط خوبی نیست ولی با منم خیلی داره سرد رفتار میکنه   

ازش انتظار دارم چون درسته مشکلات هست ولی آدم باید تلاشش رو بکنه از رابطش مراقبت کنه یا ن !

میگه عاشقمه ولی همش تضاد حس میکنم 

نمیشه که اینجوری دیگه این چه رابطه‌ایه آخه .. 🫠❤️‍🩹

از طرفی واقعا عذاب وجدان میگیرم که به خودم حق میدم که منتظره تلاشش باشم 

میدونی چی میگم؟

چقد پا قدمت سبک بوده 😂😂شوخی کردم خب بعدش

نه اتفاقا اصلا اینجوری نبوده خیلی به زندگی برش گردوندم

این اتفاقات ۸۰ درصد مقصرش بیشتر خانواده‌ش بوده 

و از ماهِ 6 ام رابطمون شروع شدن

گناه داره درکش کن شرایط الان برای مردا خیلی سخته دیگ جونی نمیمونه به رابطه فک کنن من جات بودم فشار ن ...

ببین عزیزم 

شرایط برای مردا سخت شده درسته برای خانوما هم سخت شده! 

یعنی فکر‌ میکنین اگه من درکش نمیکردم تا الان میموندم کنارش؟

معلومه که درکش میکردم 

من خیلیییییی کارا واسش انجام دادم که درک و خانوم بودنمو بهش ثابت کنم!

میدونی فرق درک‌ کردن و تحمل کردن چیه؟ اینکه از درک بیش از حدت سو استفاده بشه چیه؟ اینکه از رابطه‌ت مراقبت نشه چیه؟اینکه به احساساتت توجهی نشه چیه؟اینکه با یه آدمه نسبتا بی مسئولیت تو رابطه بودن چیه؟

من الان توی اون جایگاهم 

دیگه درک کردن و تحمل کردن حدی داره شما جای من نیستی🤍