2777
2789
عنوان

از دسته شوهرم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 98 پست
ولش کن خودتو پیش شوهرت بی ارزش نکن چون اعتراض هم بکنی پول نمیگیره فقط باعث ناراحتی و کینه میشه تو زن ...

اخه تا کی آدم سکوت کنه و باج بده....

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بیست روز بیمارستان بستری بود داشت می مرد ی سر بهش نزد.همش خودم پیشش بودم.

واسه اینطور ادما باید پرو بود

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 
اره به نامه خودمه خونه.اما خب چه فرقی داره به نامه کی باشه

خيلي فرق داره عزيزم اينكه كار كنى و حاصل زحمتت بنام شوهر قدرنشناست باشه يا خودت فرق نداره؟ من كار قضايي ميكردم الان هم وكيل هستم انقدررر مسائل مختلف و پيش بينى نشده پيش مياد كه ادم حتى تصورش هم نميكنه 

بع بعضی مردا هرچقدر بها بدی پروتر میشن 

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

برای اینجور آدما که انقدر وقیح و پرو ان خجالت و رودربایستی رو بذار کنار رک و راست بگو یا سرامیکارو برگردونید یا پولشو بدید ناراحتم شدن به جهنم

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍