2777
2789

مادرشوهرم وقتی ک بچم ۳ ماهش بود رو مینشوند رو پاش و تکون میداد عقب جلو میکرد 

ی سریا گفتن با این کار کمر بچه قوز میوفته الان قوز افتاده یعنی؟الان ۶ ماهشه هنوز نمیشینه من نمیتونم تشخیص بدم قوز داره یا ن

کسی تجربه داره؟ک بچه رو زود نشونده باشه و مشکلی پیش نیومده باسه؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال بابا

قدیما بچه ها رو چی جوری بزرگ می کردن از بچه های الان هم خیلی سالم تر بودن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

پسر منم زود مینشوندن ولی الان پایین کمرش قوز دراورده خیلی ناراحتم بالاش قوز نیست پایینش قوزه ولی تاثیری توی زود ننشستن نداشت پسرم هفت ماهگی نشست

الان دخترمو نمیزادم کسی بشونه

به خودم قول دادم تا قبل از ۳۵ سالگی به همه آرزوهام برسم😊
پسر منم زود مینشوندن ولی الان پایین کمرش قوز دراورده خیلی ناراحتم بالاش قوز نیست پایینش قوزه ولی تاث ...

چن ماهش بود ک فهمیدی قوز افتاده کمرش؟کدوم دکتر ببرم ک تشخیص بده ؟

شش ماهشه توقع داری الان بشینه؟کمرش سفت نشده بچهای من هفت و هشت ماه مینشستن

مشکل من این نیست ک بچه نمیشینه مسکل من اینه ک میگم بچه رو زود مینشوندن میترسم کمرش قوز افتاده باشه

مشکل من این نیست ک بچه نمیشینه مسکل من اینه ک میگم بچه رو زود مینشوندن میترسم کمرش قوز افتاده باشه

خب بچه باید ی تکیه گاه داشته باشه.منم حساس بودم وگرنه چیزی نمیشه تکیه ب جایی باید بده ی کم خم روب عقب باشه مشکلی نیس