2777
2789

من باردارم واستراحت مطلقم

تا حالا نتونستم برم مدرسه دخترم حتی سر بزنم ولی الان یکم دارم بهتر میشم

چندروزی بود دخترم میگفت یه دختری هست همش اذیتم میکنه مانتوم میکشه  منم زیاد جدی نمیگرفتم بعد گفت معلمم جامو عوض کرده برده جلو در تنها نشستم گفتم خواسته جدا شن دعوا نکنن

تا چهارشنبه جشن داشتن دخترعموم هم یه کلاس دیگه هست اوله

اومدن دوتایی گفتن آره بازم اومده بود  دعوا می‌کرد تو نمازخونه که جشن بود منم گفتم خب جای دیگه میشستید گفتن جا نبود همش یقه کشی می‌کرد

فرداش مهمونی جاریم وسط جمع گفت یه خانمه اومده جلو بقیه اسم دخترتو گفته بعد گفته دخترمو اذیت میکنه

منم گفتم نمیدونم دختر خودت که میگه اون داشته دخترمو میزده

حالا دوباره دیشب شوهرم از خونه مادرش اومده میگه جاریم به مادر شوهرم  گفته بازم مامان دختره اومده سمت من گفته تو مادرش منم گفتم نه گفته دخترمو اذیت میکنه

از دست جاریم خیلی حرص خوردم بجای اینکه بیاد مستقیم به من بگه راه افتاده از قصد اینور واونو داره دختر منو خراب میکنه بدون اینکه بفهمه اصلا قضیه چیه

منم برای معلمش همون اول نوشتم اگر چیزی از بچم دیدی برام یادداشت کن رسیدگی کنم ولی هیچ پیغامی نداشته

امروز میخوام  آروم  آرووم برم مدرسه ببینم چیه که آنقدر شلوغش کردن 

شما میگید چطور برخورد کنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شوهرت بره مدرسه گناه داره دخترت کلاس اولیه این همه زور میگن بهش

جاریت چقدر بد جنسه خب عین ادم دفاع میکرد از بچه 

میگفتی من نبودم اونجا تو که بودی چرا چیزی نگفتی

دیدن نیستی همه چیزا رو انداختن گردن بچه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
بنظرم برو ببین چه خبره

آره راستش اعصابمو ریختن بهم چون دختر منم چند وقته شاکیه ولی من همش میگم خب مدرسه صاحب داره معلم خودش میدونه ما نباید زیار تو کار بچه ها دخالت کنیم 

ولی مثل اینکه مادر اون دختر یکم شروره جاری منم دنبال بهانه هست تا دختر منو بد نشون بده 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
کجا بری استراحت مطلقی.باباشو بفرست.

باباش الان سرکار رفته

دلم میخواد برم خودمو نشون بدم انگار از نبود من داره سو استفاده میشه بعد یکم دلخورم دخترمو تنها گذاشته گوشه کلاس یعنی چی بچه ۶ ساله رو نیومده طردش کرده 

پس چرا با بقیه اینطوری نیست 

خیلی زودتر باید میرفتی چرا به حرف دخترت کم محلی کردی خودت نتونستی شوهرت رو میفرستادی الانم اسنپ یا آ ...

من گفتم دوتا بچه آن نباید زیاد شلوغش کرد ولی مثل اینکه بقیه از بچه بدتر دارن رفتار میکنن

آره راستش اعصابمو ریختن بهم چون دختر منم چند وقته شاکیه ولی من همش میگم خب مدرسه صاحب داره معلم خودش ...

چقد بد دخترتون با دخترجاریتون تو یک مدرسه هستن 

من بچگیام با دخترخالم تو یک مدرسه بودم ولی خوب بود 

کجا بری استراحت مطلقی.باباشو بفرست.

بهتر شدم یبار میتونم برم