2777
2789
عنوان

مامانای بچه مدرسه ای بیایید دخترم کلاس اوله

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بد دخترتون با دخترجاریتون تو یک مدرسه هستن  من بچگیام با دخترخالم تو یک مدرسه بودم ولی خوب ...

از اولش مدیر گفت اینا باهم نباشن چون معلم داد بزنه سرشون میرن تو فامیل آبروی همو میبرن الان بچه عقلش کشیده مادرش داره حرف میگردونه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

حتما پیگیر شو حتی اگه لازمه تذکر بده و کوتاه نیا و اون دخترو ببین باهاش صحبت کن نه دعوا اما جدی باید جدی پیگیری می کردین 

خدایا عاشقتم خیلی مخلصم ❤️❤️  بابای خوبم دلتنگتم ممنون که به خوابم میای و دلتنگیمو کم میکنی❤️🥺🤰🤰🤰خدا به خیر بگذرونه 

جاریت چه بدجنسه... من اگر بچه برادرشوهرم بود حسابی طرفداریشو میکردم جلو زن غریبه.بچه گناه داره.. پاشو آروم آروم برو مدرسش .. منم مثل تو دخترم کلاس اوله خودمم باردارم ولی هر روز خودم میبرمش و میارمش

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
آره راستش اعصابمو ریختن بهم چون دختر منم چند وقته شاکیه ولی من همش میگم خب مدرسه صاحب داره معلم خودش ...

دخترت بد نشون بده چیه..چرا عصبانی شدی..باید بخندی اتفاقا بگی خوبکاری میکنه دخترم اجازه نمیده بقیه اذیتش کنن..توسرخور بقیه نیست....فعلا دهن جاری رو گل میگرفتی بعدم میری مدرسه ببینی چه خبره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
عزیزم شوهرت هم‌نرفته؟ خب ایشون باید میرفت  اصلا دیدگاه خوبی به والدینی که به مدرسه سر نمیزنن ن ...

شوهرم رفته با معلمش صحبت کرده ولی معلم هیچ اشاره ای نکرده

منم از اول یادداشت گذاشتم که هر چی بود تو کلاس معلم بهم بگه اگر دخترم خطایی داشته

اون چیزی نمیگه من چیکار کنم

نرفتن هم دست خودم نبود که

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
از اولش مدیر گفت اینا باهم نباشن چون معلم داد بزنه سرشون میرن تو فامیل آبروی همو میبرن الان بچه عقلش ...

واسه همین میگم کاشکی تو یک مدرسه نبودن ..جاریتون قضیه رو بزرگ کرده طوریکه انگار دخترشما مقصر بوده

بعضی مادرا فاجعه ان اینقدر الکی میان مدرسه و حاشیه میسازن بچه اشون چی از اب در بیاد خدا میدونه چار ...

واقعا خدا بدادم برسه بخدا انگار از بچه هم بچه ترن

عزیزم جاریت چیز بدی نگفته به باباش گفته دیگه مگه باباش غریبس؟

به هر حال چیزی شده تو مدرسه که نیاز به حضور و رسیدگی شما هست باید خودت یا همسرت همون اول که جاریت گف می‌رفتین

دخترمو خراب کنه چیه 

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

واسه همین میگم کاشکی تو یک مدرسه نبودن ..جاریتون قضیه رو بزرگ کرده طوریکه انگار دخترشما مقصر بوده

اره باید یه زنگ بزنم بهش یه گوشی هم ازش بکشم دیگه فضولی نکنه