2777
2789
عنوان

تجربی

95 بازدید | 11 پست

من یازدهمم هیچی تا الان بنا به دلیل مشکلات تست زنی نکردم اگر از امسال ک یازدهمم شروع کنم میرسم؟چه برنامه ریزی پیشنهاد میکنید

‌‌‌🖇‌‌⃤••𝗔 𝗛𝗔𝗣𝗣𝗬 𝗦𝗢𝗨𝗟               ɪs ᴛʜᴇ ʙᴇsᴛ sʜɪᴇʟᴅ ғᴏʀ ᴀ ᴄʀᴜᴇʟ ᴡᴏʀʟᴅ..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما میرسی اصلا دیر نیست

درسای یازدهم 

هر درس رو میگیری

تست های مربوط به اون درس رو بزن

حتما موفق میشی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
برای برنامه ریزی باید با مشاور صحبت کنی دقیق راهنماییت کنه اما از  یازدهم زمان مناسبیه چون که ...

مشاور گرفتم سال دهم انقدر بد برنامه داد که زده شدم

عزیزم حتما میرسی اصلا دیر نیست درسای یازدهم  هر درس رو میگیری تست های مربوط به اون درس رو بز ...

ممنون

من دوازدهمم. ببین تااا میتونی ازمون و خطا کن. اگه کلاس انلاین میخوای بری از الان فیلمای رایگاه رو ببین که بدونی کدوم دبیر برات بهتره. سال اخر اصلا نمیتونی ازمون و خطا کنی. اصلا دیر نیست من یازدهم بودم همش حس میکردم که وای ۱ سال و نیم چقدر کمه و... ولی الان ۸ ماه مونده.. پس از وقتت استفاده کن. لازم نیست روزی ۱۰ ساعت بخونی. ۵ تا ۶ ساعت مفید کافیه. روشای مختلف رو امتحان کن... نکات زیست و شیمی رو تو خود کتاب بنویس. برای فیزیک خلاصه نویسی کن

من دوازدهمم. ببین تااا میتونی ازمون و خطا کن. اگه کلاس انلاین میخوای بری از الان فیلمای رایگاه رو بب ...

شما دهم و یازدهمت رو توی سال یازدهم تموم کردی؟

و برای برنامه

برای هر ازمون (حتی اگه شرکت نمی کنی تو خونه باید بزنی...) طبق بودجه پیش برو تا دیر نشده بعدا نمیرسی!

جمعه ی بعد از ازمون بیا مطالب ازمون بعد، تعداد تستایی که باید بزنی و... رو بنویس و برای هر کسی یه جوری جواب میده من شخصا مواردی که قراره بخونم رو مینویسم و روزانه برنامه میذارم ولی تو اول هفتگی رو امتحان کن بعد اگه نشد روزانه.

چهارشنبه و پنج شنبه ی قبل ازمون مرور باشه بهتره. یعنی متن کتاب، نکاتی که نوشتی، سه سطحی، تستای علامت دار شده و...

حتما تو یه دفترم همه ی مباحث و تعداد تستا رو بنویس. من شماره گذاری کردم طبق کتاب کمک درسیام

برنامه باید اینجوری باشه که مثلا

زیست. مطالعه ی گفتار ۱ فصل ۲ + تست ها دو در میان(مثلا میشماری میشه ۱۵ تست)

شیمی. خواندن بخش ۳ و ۴ + تست ها (۲۵ تست)

فیزیک. اموزش بخش ۱ فصل ۲ + تست ها ۲ در میان(۱۵ تست)

و اینم بگم که زیست باید اینجوری باشه که هر تستی که زدی گزینه ها رو از روی کتاب نگاه کن. یعنی تو متن کتاب پیداش کن. و اگه اصلاااا نشد بعدش پاسخ تشریحی رو بخون.

و برای برنامه برای هر ازمون (حتی اگه شرکت نمی کنی تو خونه باید بزنی...) طبق بودجه پیش برو تا دیر نش ...

مرسی❤️

شما دهم و یازدهمت رو توی سال یازدهم تموم کردی؟

من خوب خوندم ولی نتیجه نداد به نظر خودم البته خب از کسایی که نخوندن خیلی جلوتر بودم. دلیلشم اینه که اولا نکات زیست رو ننوشتم‌. دوما خلاصه نویسی نکردم برای فیزیک. سوما تست کم زدم. ولی خب روشا دستم اومد

من خوب خوندم ولی نتیجه نداد به نظر خودم البته خب از کسایی که نخوندن خیلی جلوتر بودم. دلیلشم اینه که ...

اها موفق باشی