2777
2789

من ۲ماهه طلاق گرفتم دیروز اتفاقی دیدم نوشته از دل برود هر آن کس که چشمم نبیند. با اینکه نزدیک یه سال میشه که جدا از همم هیچ حرفی ام بینمون ردو بدل نشده پس این پستا چیه میزاره؟ نمیدونم ناراحت بشم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارش رو پاک کن چکشم نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

شاید با یه نفر دیگه رابطه داره 

منظورش شما نیستی 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

شما دیگه تموم شدین عزیزم.منظورش به کس دیگست. وگرنه همون موقع هم که جلوی دیده اش بودین از دل هم رفته بودین که جدا شدین دیگه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

حتی اگر منظورش شما هم باشی عزیزم دلیلی نداره ناراحت بشی

شما دیگه یک سال شده ک جدا شدی و هیچ نقطه اشتراکی باهاشون نداری پس نسبت بهش بیخیال باش و کلا دیگه چکش نکن بنظرم

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
همیشه بین دوزوج طلاق یکدوم بیشتر اسیب میبینه 

چقدر گناه داره اون یکی😥

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖