2777
2789
عنوان

خانما لطفا یکی بیاد بگه چکار کنم بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست
دخترم برا هر زنگش یه خوراکی میخواد . بعد زنگ صبحونه دارن همه باید لقمه داشته باشن اینجوری به صبحونه ...

منم خوراکیهایی که دوس داره بش میدم ولی متاسفانه نمیخوره برمیگردونه مدرسه ی ما اصلا بوفه نداره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

آره ناهار و شام میخوره ولی خب صبحانه خیلی مهمتره معده نباید صب خالی بمونه متاسفانه نمیخوره باورتون میشه بعضی روزا ظهر میاد خونه با گریه میاد تو میگه شکمم از گرسنگی درد میکنه 😔

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچتون عزیز دلم استرس و اضطراب داره بخاطر همین چیزی نمیخوره  توی مدرسه هم دوست صمیمی نداره ی ...

حرف شما درسته 

پسر من تا پارسال اینجوری بود امسال میاد خونه شر شر دست پاش عرق میکنه و کلا همش دنبال توجه بقیست و استرس داره خیلی بده 

نترسید خانم.من تا به حال صبحانه نخوردم منم حالم بد میشه و اصلا میل ندارم صبح چیزی بخورم تا ساعت دوازده اصلا چیزی نمی‌خورم فقط آب سرد.الان ۳۲سالمه فعلا که چیزی نشده.قدرت یادگیری بالایی هم سر کلاس داشتم پس هرچی میگن همه مزخرفه.

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.
آره ناهار و شام میخوره ولی خب صبحانه خیلی مهمتره معده نباید صب خالی بمونه متاسفانه نمیخوره باورتون م ...

خیلیا صبح اشتها ندارن صبحانه بخورن سعی کن خوراکی که علاقه داره بدی ببره مدرسه ساعت ۹ و ۱۰ به بعد بخوره.از خودش بپرس چی دوست داره

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من