2777
2789
عنوان

خانما لطفا یکی بیاد بگه چکار کنم بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 35 پست

بچتون عزیز دلم استرس و اضطراب داره بخاطر همین چیزی نمیخوره 

توی مدرسه هم دوست صمیمی نداره یا کلا دوست نداره و این بدترش میکنه ویا حتی بد اخلاقی معلم 

و چون چند بار ایتفراغ کرده ترس داده که چیزی بخوره باز بیاره بالا و مادرش کنارش نباشه 

تا آروم نشه و متوجه نشید مشکل از مدرسه اس یا دوری از مادر متاسفانه درست نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تا قبل مدرسه هم نمیخورد صبحانه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نمیخوره همه چی امتحان کردم میزارم تو کیفش وقتی میاد دست نخورده هستش میگه نمیتونم استفراغم میگیره&nbs ...

بچه من همین طوره میگه مامان حالت تهوع میگیرم منم با بازی بهش ی لقمه نون پنیر گردو دادم یدونه گذاشتم برد یدونه هم موز گذاشتم

انگار استرس میگیرن طفلکی ها

فقط خدا
خیلی دیر بیدارش نکن،بگو مسواک بزنه یکم آب ولرمم بده بخوره بعد میتونه صبحانه بخوره

صب ساعت ۷ونیم میره مدرسه حتی مسواکم میزنه بالا میاره آب جوشیده چایی شیرین همه چی امتحان کردم بی فایده بوده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
جدیدا اینجوری شده؟

نه همینجوری بوده ولی خب بچگی دیرتر از خواب بیدار میشد ساعتهای ۱۰ ب بعد یکم نون پنیری چیزی میخورد ولی موقع مدرسه صب زود بیدار میشه ب هیچ وجه چیزی نمیتونه بخوره بالا میاره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
صب ساعت ۷ونیم میره مدرسه حتی مسواکم میزنه بالا میاره آب جوشیده چایی شیرین همه چی امتحان کردم بی فاید ...

شاید طفلک سردی داره.یا شب دیر وقت شام میخوره میخایه.

اگه اینحالتش شدیده ببرش دکتر.

وقتی هم گشنس هم حال تهوع داره ،باید دارو بخوره.

قرص نولپازا خارجیش خیلی برا اینحالت خوبه،ولی از دکتر بپرس

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

اخی عزیزم‌منم اینجوری بودم مامانم هزارتا دکتر‌و آزمایشگاه بردم فقط خودم میدونستم چمه بااینکه بچه درسخون و باهوشی بودم ولی از صبح ک بیدار میشدم استرس رفتن ب کلاس رو داشتم تا غروب ک برمیگشتم، مهمترین علتش استرس و اضطرابه مدرسه اس، من در حدی بودم ک‌مامانم مانتوم رو تنم میکرد عوق میزدم ولی با روانکاوی مشاوره مامانم پیگیر شد خوب شدم

دخترم برا هر زنگش یه خوراکی میخواد . بعد زنگ صبحونه دارن همه باید لقمه داشته باشن اینجوری به صبحونه خوردن عادت میکنن. اون همه خوراکی میبره ساعت 1 ونیم هم میاد خونه از گشنگی هلاکه باید زود ناهارشو بدم.میتونی بهش پول بدی از بوفه بخره چون بچه ذوق میکنه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که