2821
2789
عنوان

هیچوقت یادم نمیره

403 بازدید | 20 پست

چند سال پیش سال اولی ک تازه عروسی کرده بودیم ی روز با شوهرم دعوامون شد شوهرم کلللللی منو زد بعدم زنگ زد ب خانوادش اومدن مامانش چند باز میخاست منو بزنه  زنگ زد ب مامان کلی فحش بهش داد بهم تهمت زد آخر همه طلا و گوشی و هممممه چی رو ازم گرفتن و بیرونم کردن 

منم اینجا توی شهر غریب بودم اونموقع ۱۹ سالم بود 

منم رفتم شکایت کردم ک جدا بشم ک ی کسال دادگاه رفتیم 

ولی اخر دلم طاقت نیاورد برگشتم 

خیلی خیلی عاشقش بودم و دلتنگ 

وای ولی فکر اون روزا راحتم نمیزاره الان یهو از خواب پریدم اون صحنه ها اومد جلو چشمم 

از خدا میخام فقط خودش جواب اینا رو بده ب بدترین شکل ممکن توی همین دنیا ب سرشون بیاد 

همینجوری و قلب من هزار تیکه شد ب سرشون بیاد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاه کن یه چیزایی تو زندگی پیش میاد که راهی برای پاک کردنش نیس مطمعن باش دنیا گرده و هیچ کاری بدون جواب نمیم‌نه بچسب به زندگی شوهرم  یه حرکتی  رو چند بار تو دعوا زد و منم زار زار می‌شنستم  گریه کردن  دیشب همون حرکت رو شوهر خواهرش رو خواهرش زده بود  تنها جمله ای که به ذهنم میرسید این بود دیدی دنیا گرده هر چه کنی به خود کنی 

دور از جونت.  حالا اخلاقش چطور شده؟؟ باز همونطوره؟

دو سه سال اول خیلی خوب بود 

الان دیگ اصلا کاری ب کارم نداره و خیلی سرد و بی روحیم عین دوتا هم خونه ای فقط باهم زندگی میکنیم

نگاه کن یه چیزایی تو زندگی پیش میاد که راهی برای پاک کردنش نیس مطمعن باش دنیا گرده و هیچ کاری بدون ج ...

وای بی‌صبرانه منتطر روزیم ک تاوانش پس بدن 

میگن خدا جای حق نشسته فقط واگذارشون بخدا 

همون شب جلد چشم خودم مامانش ب شوهرم گفت زنتو با سه تا مرد دیدم ولی ب تو نگفتم ک زندگیت از هم نپاشه 

آخه تهمت ب این بزرررررگی؟ 

ایشالا تو همین دنیا و آخرت خدا ب سرش بیاره 

ایشالا خدا جواب دل منو بده

دو سه سال اول خیلی خوب بود  الان دیگ اصلا کاری ب کارم نداره و خیلی سرد و بی روحیم عین دوتا هم ...

دیگه غصه نخور فایده نداره.  سعی کن زندگیتو بسازی ببین کجای کار مشکل داره.  برات آرزوی خوشبختی میکنم