2821
2789
عنوان

خیلی تحت فشارم

133 بازدید | 15 پست

خودم دانشجو پزشکیم سال ۴ و خانواده ام تحصیل کرده و از نظر مالی تامین

با یکی آشنا شدم مهندس آی تی در تمام حوزه های برنامه نویسی مهندسی دواپس و هوش مصنوعی و...

شاید فکر کنید دروغ میگم ولی یه محصول در حوزه هوش مصنوعی زد سرمایه گذار جذب کرد کارش گرفت و الان ماهی بین ۴ تا ۶ میلیارد درآمدش هست.خونه ماشین ویلا همه چی خریده

من در تمام مسیرش همراهش بودم ۳ سال هست توو رابطه ایم. از زمانی که توو یه شرکت کوچیک کار می کرد تا الان که به اینجا رسیده.خیلی پخته و عاقل هست بسیار متعهد و بااخلاق واقعا خیلی مردونگی داره و خیلی هم دوسم داره.بیچاره صفر تا صد خودش ساخته بدون کمک خانواده چون اصلا خانواده ای نداره.

مشکل اینجاست که به خاطره خانواده اش.خانواده ام مخالفت کردن در حالی که اصلا برای من خانواده ملاک اصلی نیست وقتی انقدر خودش آقاست و توو این ۳ سال مشکلی نداشتیم و چالش هامون رو حل کردیم.

میگن حتما باید پزشک باشه و خانواده خوبی داشته باشه.

نمی دونم چیکار کنم استرس دارم و حالم بده

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

چقدر خوب که انقدر زندگی قشنگی داری،بسپار به خدا،بگو خدایا اگر خیر و صلاحه برام جور اش بکن اگر هم نیست هیچ جوره جور نشه ،درک می کنم چقدر سخته برات ولی تو شرایط سخت بهترین کار اینه بسپاری به خدا🌹🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر خوب که انقدر زندگی قشنگی داری،بسپار به خدا،بگو خدایا اگر خیر و صلاحه برام جور اش بکن اگر هم نیس ...

عزیزم ۳ سال تحمل نکردم که جور نشه.ما ۶ ماهی یه بار می رفتیم بیرون یعنی سالی دوبار انقدر مرد بود و عاشق که پام وایساد می گفت با موفقیتم جبران می کنم خانواده ام رو

به والله که بی نظیره از هر چی مرد دیدم منطقی تره

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

پاش بمون الان دیگه مثل قدیم نیست ، حرف حرف خودت هست ، خانم دکتر و اقای مهندس

معلومه که می مونم گفتم تا مرگ پاش می مونم.خودش هم انقدر آرامش داره میگه انتخابت کردم وسطش پشیمون نمیشم تو تحمل کن فقط

از قدیمگفتن دروغگوکم حافظست... تاپیکهای قبلیت....

به مرگ مامانم دروغ نیست به مرگ خودم راست میگم.خدا همین امشب مرگم رو بده اگه دروغ بگم.

باور می کنی اصلا نمی دونم تاپیک قبل چی بوده

ولی واقعا دارم راس میگم.

ولی خب دختر عموم هم اکانتم رو داره.

عزیزم ۳ سال تحمل نکردم که جور نشه.ما ۶ ماهی یه بار می رفتیم بیرون یعنی سالی دوبار انقدر مرد بود و عا ...

بهت حق می دم،تصور اش هم وحشتناکه آدم خدای نکرده جور نشه،خیلی خیلی سخته.ولی هیچ وقت روی یه چیز پافشاری نکن که خدا برات جور اش کنه همیشه به خدا بگو هرچی تو برام بخوای و مطمئن باش اگر بسپاری به خدا قشنگ ترین انتخابات رو برات می کنه و اگر این آقا لایق تو باشه و خیر و صلاح باشه شکنکن زیر سنگ هم شده این اتفاق میوفته،۱ صلوات هم فرستادم برات که انشالله اگر خیره برات جور بشه مهربون🥰🌹

حقیقتا راهنمایی نمیتونم کنم به سلامتی انشالله مشکلتون حل بشه

ولی ممنون میشم شما در زمینه جذب سرمایه گذار راهنمایی کنید

چجوری تونستن پیدا کنند سرمایه گذار رو؟و اینکه چجوری با چه پروپوزالی تونستن اثبات کنن که کارشون میگیره و در نهایت به سود اوری میرسه؟

حقیقتا راهنمایی نمیتونم کنم به سلامتی انشالله مشکلتون حل بشهولی ممنون میشم شما در زمینه جذب سرمایه گ ...

خیلی باهوش و تلاش گره فقط می تونم همین رو بگم تا ۵ صبح کار می کرد خیلی شبا

جزئیات ازش میپرسم ریپلای می کنم برات