2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین بیاین لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 7774 بازدید | 81 پست
خخخخ درست بعد از ساعت دوازده روز بعد حساب میشه  ولی صبح نیس والا شبه😐😅 شب شب شب  والا م ...

اصلا نمیدونم😕

شایدم مث همون طنزه ک میگفت دو دوتا میشه پنج تا پرسیدن  چرا پنج میگفت  دنیا پیشرفت کرده

همونم پیشرفت کرد شد ۲ صبح 🙃

طبیعی خوبه ولی ی  بدی ک داره بدن خراب میشه دیگه خودتون میدونید منظورم چیه گرفتید؟؟😅

اصلا اینطور نیست من زایمان طبیعی داشتم هیچ مشکلی پیش نیومد، طبیعی حتما باید تو بیمارستان خصوصی باشه با ماما و پزشک خصوصی

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا سزارین نه درد داره نه سردرد نه کمر درد خیلی هم عالیه من که راضی بودم دکترا هم باید به مریضاشون طبیعی پیشنهاد بدن به خاطر وزارت بهداشت چون ایران توی سزارین در جهان رتبش خیلی بالاست 

روی خوبی تمرکز کن 💜
کی بهت گفته طبیعی بخیه نداره؟ ایا اطلاع نداری از پایین تیغ میزنن و جر خوردگی داره!؟ خوددانی

میدونم بخیه ی ناحیه ی پرینه داره ولی خب عمقش به بخیه ی هفت لایه از شکم در سزارین نمیرسه.‌‌‌‌..

من زایمان اولم طبیعی بود.یه زایمان خوب و عالی.کل پروسه زایمانم دو ساعت درد کشیدم

ولی هر زایمانی که انجام بدی بعدش باید یه سری مراقبت ها داشته باشی.و هیچ کدوم هم بدون درد نیس.

بعد زایمان طبیعی باید از بخیه ها مراقبت کنی.مرتب بخیه ها رو شست و شو بدی که عفونت نکنی.از بالشت های گرد که مخصوص هس استفاده کنی برای نشستن.

بعد زایمان هم بخیه زیبایی میزنن برلی جلوگیری از گشادی واژن

👶👶👶

ولا سزارینی های نینی سایت خودشونو گول میزنن که اره عالیه و فلان

از اینکه شکمشون دربه داغون شده نمیگن از اینکه تا هفته ها نتونستن به حالت عادی برگردن.از عفونت جای بخیه از دردهای بخیه حتی بعد سال ها،بعد از زایمان نمیگن

فقط گشادی واژن رو تو زایمان طبیعی میگن خودتونو گول نزنین الان با ورزش کگل واژن از قبل زایمانم تنگ تر میشه

سلام عزيزم خييلي ببخشيد من مجردم البته دوست داشتم تاپيك شمارو همون جور ك ميدونم نظر بدم  اگ ...

سلام ممنونم از لطفت عزیزم آره بچه ی اولمه و از قبل هیچ عمل یا بخیه ای ندارم

نمیدونم موندم چیکار کنم میخوام یجوری باشه کمتر درد بکشم کمتر اذیت بشم که از زایمانم خاطره ی خوبی داشته باشم

انشاالله هر چی خدا بخواد همون برام پیش بیاد....

ولا سزارینی های نینی سایت خودشونو گول میزنن که اره عالیه و فلان از اینکه شکمشون دربه داغون شده نمیگ ...

منکه مرگو دیدم بچشم با طبیعی داشتم خفه میشدم 

یادتون باشه حقیقت آدماگفته هاشون نیست ناگفته هاشونه💫🤍
سلام ممنونم از لطفت عزیزم آره بچه ی اولمه و از قبل هیچ عمل یا بخیه ای ندارم نمیدونم موندم چیکار کنم ...

منم بچه اولمه...

دوس دارم طبیعی باشه از سزارین میترسم...

من که ماما خصوصی گرفتم دیگه نمیدونم تاثیر داره یا نه🤐😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

طبیعی فقط فقط فقط تو بیمارستان خصوصی 

اینقدر ماما و دکترم خوب بودن ک خدا میدونه کاملا راضیم از زایمان طبیعی بخیه هامو خوب زدن یک روش برای کنترل دردام یادم دادن  و اینکه ب خوش زایمان بودنم ربط داره

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
منم بچه اولمه... دوس دارم طبیعی باشه از سزارین میترسم... من که ماما خصوصی گرفتم دیگه نمیدونم تاثیر ...

اره تاثیر داره اگه میخوای بیمارستان خوبی هم بری ک دیگه عالیه

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم