2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین بیاین لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 7777 بازدید | 81 پست
سلام ممنونم از لطفت عزیزم آره بچه ی اولمه و از قبل هیچ عمل یا بخیه ای ندارم نمیدونم موندم چیکار کنم ...

من قرار بود طبیعی اپیدورال بشه دکنرم گفت باید ۷ سانت بشه بعد تزریق میکنیم بعد نیم ساعت اومد معاینه کرد گفتن فوله ولی بچه نمیومد 

از بالا افتاده بودن روم فشار میداد ارنجشو یه بلاهایی سرم اوردن جلو چشمام تار شد داشتم خفه میشدم از زور درد و فشاری که بهم اورد اخر سر ماسک اکسیژن وصل کردن بهم 

ولی این فشار یه ساعت روم بود کلا 

قبلش 

دردش مثه پریودی شدیذ بود

اخرشم با وکیوم بچه رو اوردن 

منو که خیلی اذیت کردن تو زایمان 

ولی بعدش راحت بودم از همون دیقه که بچه بدنیا اومد سبک شدم 

بعد زایمانم تنها مشکلم ورم بخیه ها بود که یروزه خوب شد

یادتون باشه حقیقت آدماگفته هاشون نیست ناگفته هاشونه💫🤍
اره تاثیر داره اگه میخوای بیمارستان خوبی هم بری ک دیگه عالیه

نمیدونم بیمارستانش خوبه یا نه ولی خصوصیه😐

تا حالا کسی اونجا زایمان نکرده از اطرافیانم حداقل یه سوال جواب کنم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بیمارستانش خوبه یا نه ولی خصوصیه😐 تا حالا کسی اونجا زایمان نکرده از اطرافیانم حداقل یه سوا ...

خصوصیا که اوکین دیگه 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
منم بچه اولمه... دوس دارم طبیعی باشه از سزارین میترسم... من که ماما خصوصی گرفتم دیگه نمیدونم تاثیر ...

من مامای خصوصی ندارم ولی کلاس های آمادگی زایمان که شرکت کردم فهمیدم اگه از قبل ورزش های بارداری انجام بدی و لگن خوبی داشته باشی و دهانه ی رحمت زودتر باز بشه طبیعی عوارضش کمتر از سز هستش

فقط چون زایمان اولمه نمیدونم چی پیش میاد

آیا روند زایمان طبیعی خوب پیش میره موقع زایمانم یا نه

از همین لحظه میترسم از دردهایی که شاید نتونم تحملش کنم

دوستان فقط به دعاهاتون محتاجم....

طبیعی فقط فقط فقط تو بیمارستان خصوصی  اینقدر ماما و دکترم خوب بودن ک خدا میدونه کاملا راضیم از ...

عزيزم میشه اون روش رو در اختیار ما هم بزارین؟

بلکه تونستیم استفاده کنیم و تا آخر عمر دعاگوتون باشیم...؟

ولی منو بزور میبردن رو تخت سرمم نوار قلب بچرو وصل میکردن😅

همش صداش میکردم درطون بیاره راه برم فقط 

ابگرم میگرفتم رو کمرم تو دستشویی انقد خوبععع دردت خیلی کم میشه 

این اخر پله بالا پایین کن راه برو من اینکارارو انجام دادم تو خونه ۴ سانت باز شد کیسه آبم پاره شد

یادتون باشه حقیقت آدماگفته هاشون نیست ناگفته هاشونه💫🤍
من مامای خصوصی ندارم ولی کلاس های آمادگی زایمان که شرکت کردم فهمیدم اگه از قبل ورزش های بارداری انجا ...

من الان که هفته ۳۵ ام میخوام برم کلاس‌...

خب منم استرس همین و دارم که چه اتفاقی قراره بیوفته🤐

انشالله خدا کمک دوتامون کنه زایمان راحتی داشته باشیم✨

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من الان که هفته ۳۵ ام میخوام برم کلاس‌... خب منم استرس همین و دارم که چه اتفاقی قراره بیوفته🤐 انش ...

انشاالله قربونت...

بعد از زایمانم میام و همین جا تجربه مو میگم

امیدوارم تجربه و خاطره ی خوبی از زایمانم داشته باشم...

انشاالله قربونت... بعد از زایمانم میام و همین جا تجربه مو میگم امیدوارم تجربه و خاطره ی خوبی از زا ...

حتما منو تگ کن بیام بخونم😅

طبیعی خیلی خوبه 

من طبیعی بودم هردو بچه مو اولی با بخیه دومی بدون بخیه سر دوازده روز هم بخیه هام ریخت

اولش درد داره ولی بعدش بهتره از هما لحاظ برات به خصوص ک لگن ات هم عالیه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

برای کسی که هم تجربه طبیعی رو داره هم تجربه سز میگم که هردوتاشون سختیای خاص خودشو داره اما سزارین خیلی بهتر از طبیعیه از هر لحاظ

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

سلام عزیزم انشاالله بسلامتی نینی تو به دنیا بیاری من زایمان طبیعی داشتم تو هفته ۴۱دردای شدیدم شروع شد سر دقیقه درد داشتم دکتراگفتن عالیه تا۳ساعت زایمان میکنی اما حتی کیسه آبمم پاره نشد خودشون پاره کردن بازم انقد دردکشیدم که بعد یکشبانه روز اورژانسی عمل شدم بخاطر دردایی هم که کشیده بودم بعدزایمان تو اتاق عمل فشارم اومد رو ۵که دیگه همه رو ترسوندم همه اینارو گفتم که بگم اگه شرایطتتون جوره از همون اول برید سزارین