2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین بیاین لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 7774 بازدید | 81 پست

عزیزم سزارین کن من طبیعی بودم خیلی درد کشیدم افتضاح بخیه خوردم افتادگی شدید مثانه پیدا کردم با اینکه افتادگی رو عمل کردم بماند که چقدر دردش وحشتناک بود اما بازم با کوچکترین سرفه خیلی ببخشید نمیتونم ادرارمو کنترل کنم الان پسرم هفت سالشه اما هزارتا مشکل واسم پیش اومد پارگی دهانه رحم و....

برای قبولی دخترم ریحانه تو کنکور میشه دعاکنین🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربه سزارین ندارم ۱۶ سالگی طبیعی زایمان کردم دردش مثل درد پریود بود برای من ولی خیلی شدید تر(من درد های پریودی ام خیلی خیلی شدید بود مثل درد زایمان) من دردمو تحمل میکردم یعنی اوایلش منظورم از ساعت ۲ صبح درد کشیدم تا یک ظهر چون تحرک نداشتم قبل زایمانم دهانه رحم ام باز نمیشد رو ۲ سانت مونده بود اخرش آمپول فشار زدن خیلی دردم شدید تر شد هیچ کاری نمیتونستم بکنم جز از درد پیچیدن تو خودم یا بلند میگفتم خدایا صبرم بده کلی زجر کشیدم تا وقتی دخترم ب دنیا اومد از تا پایین مقعد بخیه خوردم هموروئید که دوران حاملگی گرفتم با زایمان بدتر شد تا ۶ ماه نمیتونستم رو زمین بشینم از درد دنبالچه،ولی تز لحاظ فیزیکی خودم همه کارامو راحت میکردم البته چون زایمان اولم بود کمکی داشتم ولی راه رفتن و بچه بغل کردن اینا خوب بود هیچ دردی نداشتم جز اینکه سنم کم بود از بخیه ام میترسیدم عفونتی ک دوران حاملگی داشتم باعث شد بخیه ام کلی طول بکشه تا جذب بشه،دلم میخواد سزارین کنم اگه ی وقت حامله شدم ب شرطی خط بخیه رو شکم نمونه کمرنگ بشه من زایمان طبیعی جدا از گشادی واژن ک واسم ب جا گذاشت غده ای ک موقع تحریک شدن ی چیزی تولید کنه ک اون ناحیه خیس بشه اسمش نمیدونم مژی بود یا ی چیز دیگه از بین بره بعدش خشکی شدید واژن گرفتم الان نمیدونم بخاطر حاملگی این مشکل یا زایمان اگه نظر من و بخوای سزارین کن

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

سلام عزيزم خييلي ببخشيد من مجردم البته دوست داشتم تاپيك شمارو همون جور ك ميدونم نظر بدم 

اگ نظر منو ميخواى بايد بهت بگم ك اينو ديگ خودت ميدونى اگ فرزند اولت هست طبيعي اگ بتونى خيلي خوبه چون از نظر بعد زايمان خيال راحت ترى دارى بهتره و نياز ب مراقبت و  درد سر زيادى ندارى  

و بعدشم اينو ميدونم ك دكترا تا زمانى ك مجبور ب سزارين نباشن دست ب اقدام عمل سزارين نميزنن 

مگر اينكه شما در حين زايمان توان طبيعى رو نداشته باشي و مجبور باشن  بفرستنت اتاق عمل يا هم در غير اين صورت

از قبل مشكلات ديگرى داشته باشي مثلا اگ ادمى از قبل بارداری عمل هایی مث عمل كمر ، لگن ،شكم شده باشع و جاهای حساسشون دارای پلاتین باشه  ب هيچ وجه نبايد طبيعى زايمان بشع و دكترا موظفن ك فقط سزارين و بدون درد سر و سوزن فشار و …. مستقيم ببرنت اتاق عمل و كارشونو انجام بدن 

حالا اميدوارم ك ب سلامتى زايمان بشي و زايمانتونم راحت باشه بچه كوچولو خوشگلى هم ك خدا بهت داده رو نگداره پيش پدر مادرش

فقط خواهش ميكنم اصلا نگران هيچى نباش چون استرس داشتن خودش ي نوع بيمارى مسحوب ميشه خدا ب همراحت  عزيزم👋🏻👋🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام عزيزم خييلي ببخشيد من مجردم البته دوست داشتم تاپيك شمارو همون جور ك ميدونم نظر بدم  اگ ...

کی گفته دکترا تامجبوز نباشن سز نمیکنن؟الان سزارین اختیاری شده فقط بیمارستان دولتی سزارین اختیاری نداره

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
من تجربه سزارین ندارم ۱۶ سالگی طبیعی زایمان کردم دردش مثل درد پریود بود برای من ولی خیلی شدید تر(من ...

عزیزم خیلی ببخشیداااا نمیخوام ی وقت ناراحتی پیش بیاد 

اما من واسم سئواله چی میگید شما میفرمایین ۲ صبح😳😳😅😅 ۲ ظهر داشتیم ۲ شب هم داشتیم و داریم اما ۲ صبح نداشتیم منظورتون چ ساعتی بوده ک با ۲صبح جایگزین کردی😂

به سلامتی زایمان کنی عزیزم من تجربه ندارم ولی طبق تحقیقایی که کردم طبیعی از همه لحاظ بهتره هم واسه ب ...

طبیعی خوبه ولی

ی  بدی ک داره بدن خراب میشه دیگه خودتون میدونید منظورم چیه گرفتید؟؟😅

طبیعی نابودت می‌کنه.حتی در بعضی موارد افتادگی رحم میگیری.اما سزارین بهتره

انشاالله ک خوب میشه نترسونش 😅 پناه بر خدا ب نظر منم سزارین راحت تر و بهتره درسته ی کم بعد از عمل سخت میشه واس مراقبت ولی بازم منفعت خودشو داره

عزیزم خیلی ببخشیداااا نمیخوام ی وقت ناراحتی پیش بیاد  اما من واسم سئواله چی میگید شما میفرم ...

من واقعا تو این نی نی سایت موندم ب چ سازی برقصم میگم ۲ شب میگن نه از ۱۲ ب بعد جز فردا ب حساب میاد باید بگی ۲ صبح میگم ۲ صبح میگن چرا گفتی ۲ صبح بخدا منم میدونم شب هوا تاریک از ترس اینکه یکی بگه چرا گفتی شب مثل دفعه قبل گفتم ۲ صبح دیگه در اون حدم خنگ نیستم🥲💔😹

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
من واقعا تو این نی نی سایت موندم ب چ سازی برقصم میگم ۲ شب میگن نه از ۱۲ ب بعد جز فردا ب حساب میاد با ...

نه عزیزم هر کی گفته هم اشتباه گفته😕🤣 از ساعت هفت شب  تاااا ۳ شب میگن شب هست اما از ساعت چهار دیگه هیچکس نمیگه چهار شب میگن چهار صبح اما ۲و۳ صبح تاحالا نشنیدم😂 بیخیال بقیه همین درسته😅

نه عزیزم هر کی گفته هم اشتباه گفته😕🤣 از ساعت هفت شب  تاااا ۳ شب میگن شب هست اما از ساعت چهار ...

نه عزیزم اطلاعات اشتباه نده از ۱۲ شب به بعد روز بعد حساب میشه و صبح میگن. دوستمون درست گفت ۲ صبح میشه

سزارین برای من خوب بود و تنها مشکلی که داشت همون اولین بار پاشدن بعد رفع بی حسی بود. ولی کلا به اینم ربط داره که آدم خوش زخمی باشی یا نه. فقط تا حدود ۲ الی ۳ ماه ورزش نمیتونی بکنی و بعد ۳ روز قشنگ سرپا میشی.

نه عزیزم اطلاعات اشتباه نده از ۱۲ شب به بعد روز بعد حساب میشه و صبح میگن. دوستمون درست گفت ۲ صبح میش ...

خخخخ درست بعد از ساعت دوازده روز بعد حساب میشه  ولی صبح نیس والا شبه😐😅 شب شب شب 

والا من هیییچ کس تو عمرم ندیدم بگه ۲ صبح تلفظشم سخته😕 میگن دوشب یا هم نصف شب دیگ ندیدم بگن ک بگن ۲ صبح🤦🏼‍♀️

کی بهت گفته طبیعی بخیه نداره؟ ایا اطلاع نداری از پایین تیغ میزنن و جر خوردگی داره!؟ خوددانی

برا همه اینطور نیست، مونده به بدن طرف و لگن مناسب

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم